reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
kasiekkrk a tak jestem z Krakowa ,rozumiem że Ty również.
Zamierzam rodzić na Galla, dlatego że stamtąd mam lekarza,
jednak ciągle mam wątpliwości co szpitala, bardzo mało opinii jest na jego temat w necie, a jeśli już to jakieś tragiczne artykuły,
W każdym razie tu jeszcze nie rodziłam:-D
Moich chłopcy urodzili się jeden na Siemiradzkiego , drugi na Kopernika.

kolezanka jeszcze w czasie studiow rodzila na Galla ... pamietam ze wtedy nie byla zadowolona ale to juz lata temu bylo ... no dobra 7 lat temu :)

Asiu, robisz w nocy dłuzszą przerwę na karmienie do rana ?
Karmie kiedy wstaje ,dzisiaj spal 4 godziny :szok: az balam sie ze cos mu sie stalo hahahahha ,ale on poporstu sciagnol sobie calego cyca ,jak sciagalam do butli to bylo z jednego ok 90 ml ....wiec moje szczescie sobie podpija calkiem sporo ahahah

informatyk - recydywista :-D wszystko znajdę, wszystko naprawię, naprawiam nawet w pracy komputery :tak: mój M mnie nauczył a potem to juz sama sobie dłubałam, PC złozyłam sama :tak:

to witam w klubie ... ja ostatnio juz nie skladam bo coraz wiecej rodzinki przenosi sie na lapki /poczawszy odemnie/ ale ciagle jeszcze reanimuje te kompy ktore gdzies tam jeszcze dzialaja :) ostatnio mialam fajny motyw u taty z kompem ... podlaczylam mu moja stara klawiature /u niego spacja poszla na amen/ i jebut - plyta piszczy :) wyciagnelam kompa /co z brzuchem wcale latwe nie bylo !!/ i to co zobaczylam w jego wnetrzu zamurowalo mnie dokumentnie !!! wiatrak nie krecil, grafika prawie plonela z goraca !! masakra !!! w takich chwilach jedynym ratunkiem jest ODKURZACZ !! w gorszym stanie byl tylko komputer ktory kiedys z przyjaciolka reanimowalysmy przez kilka dni ... a pochodzil on z PIEKARNI !!!!

kasiekkrk a tak jestem z Krakowa ,rozumiem że Ty również.
Zamierzam rodzić na Galla, dlatego że stamtąd mam lekarza,
jednak ciągle mam wątpliwości co szpitala, bardzo mało opinii jest na jego temat w necie, a jeśli już to jakieś tragiczne artykuły,
W każdym razie tu jeszcze nie rodziłam:-D
Moich chłopcy urodzili się jeden na Siemiradzkiego , drugi na Kopernika.
no teraz po slubie mieszkam juz pod krk..
nie slyszalam zednych opinni o tym szpitalu...
ale ja juz podchodze do tego ze jak ma bolec to wszedzie bedzie tak samo...

zaraz mnie szlag trafi...
o 8:30 wyslalam meza do pracy zeby podbil nam ksiazeczki...
do pracy ma gora 10 minut autem..
i wiecie co jeszcze go nie ma....:wściekła/y::wściekła/y:

mial mi pomoc sprzatac...
i tak mi pomogl ze juz skonczylam..umylam lazienke, kuchnie odkurzylam starlam kurze i juz drugie pranie nastawilam....

podgrzal mi krew....:wściekła/y:

reklama
Do góry