reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc

reklama
dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc

pewnie potrzebuje jakiegos oprogramowania na kompie ... sterowniki i wogole ... poszukaj do niego plytki albo w sieci jakiegos programu ...

Idę i ja powoli spać, jak usnę bo się obawiam jutro wizyty u dżina :oo:
Do 15:00 dnia jutrzejszego jajo zniose ......

też mam dziś wizytę, na 15:30 :tak:

Witam sie nocna pora.Wiem ze rzadko udzielam sie na forum ,ale regularnie czytam:tak:.Wczoraj zafarbowalam sobie wlosy,ogolilam nogi,dzis maz mnie ogolil ,po goleniu usiadlam na kibelku a tu chlust tak jakby ktos wlal szklanke wodey do kibelka,kurcze nie wiem czy to wody ale wsumie co to moglo byc innego,skurczow nie czuje ,ale przeczyszcza mnie od trzech dni:shocked2: .Troche za wczesnie na porod .Odezwe sie rano czy cos sie wydazylo.Pozdrawiam Wszystkie Mamuski:-)

no i jak tam sprawa wygląda?

Ja sie nie mierzyłam w biodrach, boje sie:-( co prawda spodnie sprzed ciąży na dupsko wsuwam ale na 100% kilka cm mi przybyło....no nic będziemy zrzucać po porodzie.

ja nie wciągnę swoich sprzed ciąży na tyłek :-(

kasiekkrk a tak jestem z Krakowa ,rozumiem że Ty również.
Zamierzam rodzić na Galla, dlatego że stamtąd mam lekarza,
jednak ciągle mam wątpliwości co szpitala, bardzo mało opinii jest na jego temat w necie, a jeśli już to jakieś tragiczne artykuły,
W każdym razie tu jeszcze nie rodziłam:-D
Moich chłopcy urodzili się jeden na Siemiradzkiego , drugi na Kopernika.

reklama
Nessi Tobie widze dobrze zadawac pytania:-)
dobrze wiedziec ze oprocz ciazy na inne tematy tez usyzkam odpowiedz wyczerpujaca:-)

Do góry