reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mnie nikt nigdy nie przepuścił w kolejce...całą ciążę...
stałam zawsze nie ważne jaka długa by była...raz tylko Pani w dziekanacie zapytała czy czekalam cały czas, a jak potwierdzilam, to pokiwała głową i stwierdziła, że kiedyś to było nie do pomyslenia, żeby cięzarna czekała w kolejce..no ale zmieniają się ludzie...

W busie już lepiej - siadałam zazwyczaj, ale było i tak, że stałam

wstanęłam..
oglądnełam wieczorem Piłę VI i co?
sensacji nie ma.. poza tym ze jestem święcie przekonana że będzie kolejnych 6 części bo znowu jest ktoś do zabijania..
chory ten film jakiś.. :-D ale wszystkie 6 części musiałam obejrzeć :-D
zjadłam sniadanko i czeka mnie wyprawa do Jastrzebia o_O

po co sie jastrzebia wybierasz w taka pogode ?? masakra !!!

Cześć i czołem, u nas dziś w nocy wiało że spać nie można było, myślałam że okna powyrywa. Wczorajszy dzień był ciężki, mam nadzieję że dziś samopoczucie lepsze bedzie bo mam parę rzeczy do zrobienia. Wczoraj mierzyłam swoje gabaryty w brzuszku dobiłam do 103cm (72cm przed ciążą) i biodra 100cm (97cm przed) czy wam też tak mało w bioderkach przybyło?:szok:

u mnie tak wialo ze pol nocki nie spalam !! nie lubie jak jestem sama w nocy i taka pogoda jest !!!

no no no koleżanko :-D ładnie, ładnie :-) :laugh2: ale - przynajmniej są piękne wspomienia :-)

Wspomnienia wspomnieniemi ale wiesz trening czyni mistrza ... przynajmniej nie dalam plamy jak Anka i Jasiek jak trzeba bylo na balu geologa pic z dziekanem Slomka !! a on jest konkretnym zawodnikiem !!

Witam wszystkie grudnióweczki!
Dopiero teraz zaczynam coś tu pisać , bo niestety czasu wiecznie brak. Od 34 tygodnia jestem skazana na leżenie , a przy dwójeczce dzieci jest to dość ciężkie.

A do kolejki poza kolejnością zostałam tylko raz wpuszczona i to przez młoda dziewczynę, z wózkiem i dzieckiem.
Pewnie sama pamięta jak to jest gdy się na poczcie w kolejce czeka 30 min.

Mnie nikt nigdy nie przepuścił w kolejce...całą ciążę...
stałam zawsze nie ważne jaka długa by była...raz tylko Pani w dziekanacie zapytała czy czekalam cały czas, a jak potwierdzilam, to pokiwała głową i stwierdziła, że kiedyś to było nie do pomyslenia, żeby cięzarna czekała w kolejce..no ale zmieniają się ludzie...

W busie już lepiej - siadałam zazwyczaj, ale było i tak, że stałam

Raz się wybrałam w markecie do kolejki uprzywilejowanej - to podziękuje, jeszcze więcej tam ludzi było jak przy zwykłej, w dodatku nie widziałam tam cięzarnych, niepełnosprawnych ani rencistów czy emerytów, sama młodziez lub młode małzenstwa z koszykami tak zapchanymi, że ja na swięta dla całej rodziny tyle nie kupuje, nikt mnie nie przepuścił, a ja do wylewnych nie nalezę więc sie nie pchałam. :sorry:

Dopiero teraz zaczynam coś tu pisać , bo niestety czasu wiecznie brak. Od 34 tygodnia jestem skazana na leżenie , a przy dwójeczce dzieci jest to dość ciężkie.

A do kolejki poza kolejnością zostałam tylko raz wpuszczona i to przez młoda dziewczynę, z wózkiem i dzieckiem.
witam:)
widze ze z krk, moge zapytac gdzie zamierzasz rodzic??:)

reklama

witamy nowa mame !!!

Do góry