reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dafii dobrze ze już lepiej, bolesnymi kopniakami sie nie przejmuj, mi mój Mały czasami tak się ułoży że potwornie boli pęcherz albo żebra:-( dzisiaj w nocy z przeraźliwym bólem sie obudziłam, wpakował gdzieś nogi między żebra i strasznie bolało:-( miejsca sobie znaleźć nie mogłam a małego diabełka obudzić nie mogłam, stukałam, pukałam, a on w najlepsze spał;-)

Mąż wczoraj w końcu łóżeczko złożył;-) teraz będe nim jeździć po sypialni i szukac najlepszego miejsca.
Pogoda do bani, pada i wieje na Mazurach:-(
Ja sie nie mierzyłam w biodrach, boje sie:-( co prawda spodnie sprzed ciąży na dupsko wsuwam ale na 100% kilka cm mi przybyło....no nic będziemy zrzucać po porodzie.

ja zauwazylam ze bardzo mocno atakuje mi lewy bok... i kilka razy juz tak wsunela syrke pod zebra ze nie moglam siedziec musialam byc taka na pol lezaco i troszke ja obsunelam... ona sie jeszcze wstydzi chyba ale czas ja goni:-)

reklama
Witam się :)

Jeśli chodzi o wagę to ja widzę dużą różnicę, a (__)___) to mi tak urosła, że odnoszę wrażenie udziału photoshopa w tym arcydziele :eek: chyba mi ktoś coś dokleił ;) Jak zaczynałam ciążę to miałam 47 kg, a teraz 63 więc musi sie to gdzieś uwidaczniać zwłaszcza, że mam brzucho niewielki, poszło wsio w ramiona, piersi, (__)___), uda :) tylko buzia chuda jak diabli, widocznie za wysoko się znajduje by tam dotarł transport tłuszczyku hehe :) Ogólnie jestem bardzo zadowolona z obecnego wygladu i juz się boję, że po porodzie wrócę do wagi wyjściowej i nie dam rady malca na rękach nosić :/

Natalka i Pauluś wy pisalyscie do mnie smski z innych nr jak mozecie podeslijcie je PW bo ja niestety wszystkie nr musze wprowadzic na nowo ze wzgledu na nowy tel zastepczy ehhhh!!!:wściekła/y:

Witam się :)

Jeśli chodzi o wagę to ja widzę dużą różnicę, a (__)___) to mi tak urosła, że odnoszę wrażenie udziału photoshopa w tym arcydziele :eek: chyba mi ktoś coś dokleił ;) Jak zaczynałam ciążę to miałam 47 kg, a teraz 63 więc musi sie to gdzieś uwidaczniać zwłaszcza, że mam brzucho niewielki, poszło wsio w ramiona, piersi, (__)___), uda :) tylko buzia chuda jak diabli, widocznie za wysoko się znajduje by tam dotarł transport tłuszczyku hehe :) Ogólnie jestem bardzo zadowolona z obecnego wygladu i juz się boję, że po porodzie wrócę do wagi wyjściowej i nie dam rady malca na rękach nosić :/
to ja ci podrzuce kurierem w sloiku troche tluszczu odemnie:-D
odessam odkurzaczem:-D

chyba sie zmakne w lazience i nie bede caly dzien wychodzic bo zaraz moje zlosci osiagna apogeum...

nie wiem co sie stalo ale humor mam jak dziecko ktoremu zabrali zabawki..

w dodatku tak mnie w srodku kluje ze juz sama nie wiem co to jest...
nie mam zadnych objawow infekcji i nic mi sie nie dzieje tylko klocie polaczone w lekkim bolem...:wściekła/y:

Humor miałam taki wczoraj...aż mi głupio teraz, bo się cały wieczór nie odzywałam do T:eek: ugryzie coś glupiego i od razu łzy w oczach i złość jak choinka z potłuczonymi bombkami!

Nessi- no co za wredne babiszony! Ja ostatnio też wpadłam do pełnej poczekalni bo gin się spóźnił godzinę i się kolejka zrobiła. No ale nie stałam nawet 5 minut, od razu się miejsce znalazło. A nie powiem żebym miała welki brzuch i wyglądała na zmęczoną. No ale są ludzie i ludziska...

Ja ze zrozumieniem kobiety w ciązy spotkałam się tylko raz, na badaniach pewna kobieta zanim usiadła zapytała mnie czy nie chcę spocząć. Jeden jedyny raz ktoś się mną zainteresował trochę bardziej niż na zasadzie ''oblukania''. Zachowanie w sklepach to już w ogóle EWENEMENT, a najgorsze są zawsze moje Drogie Panie KOBIETY (starsze, młodsze) bez różnicy, starsze to myślą sobie :O! siksa się nadstawiła a teraz szuka brzuchem wsparcia!, młode- O! wpadła głupia! ''Zapomniał wół jak cielęciem był'' - nic dodać nic ująć .......

Ja ogólnie zle jestem w ciąży postrzegana bo starsznie młodo wyglądam, i aż boli serce jak taka stara pryka się patrzy na palce w poszukiwaniu obrączki ( a że puchną to nie noszę) i zaraz jakieś ciche szmery słychać z oddali.

Dziewczyny Lenka się urodziła dziś o 9:10:-) waga 3200 i 54cm dluga:-) 10pkt w skali Apgar. przyszla na swiat w szpitalu w sulecinie

reklama
Do góry