reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No cóż, na brak sensownych zajęć to nie powinnam narzekać... :( Ale w ciązy jestem takim okropnym leniem, że tak naprawdę nie mam ochoty na nic innego jak tylko komputer lub spanie :)
Podziwiam was za to że macie ochotę robić takie wspaniałe obiady i jeszcze lepsze desery :)Może jak już urodzę to wrócę to swojej dawnej formy i wypróbuję te wszystkie wasze przepisy :D

hehe dobrze ze w moim sako nie da sie dziury wysiedziec :) kulki sa ruchome :D

A ja dzis przedawkowalam komputer :sorry: Dobrze ze pracowalam do tej pory bo jakbym tak spedzila cala ciaze to to bym dolek na lozku wysiedziala :happy:

Jutro sie poruszam troche! ;-)

eee tam teraz mi ruszanie sie nie w glowie!! juz dobre poltora miesiaca nie wlaczylam cwiczen !!! zgroza !!!

Dzis nocka Jarka !

Trzymajcie kciuki Jutro za mojego Fifiego i jego wyniki !

ty los na loterii wygralas z tym twoim Jarkiem!!

a o co chodzi z wynikami filipka ??

ty los na loterii wygralas z tym twoim Jarkiem!!

a o co chodzi z wynikami filipka ??

Mea ale na 2 lata musialam pogonic co by zrozumial hahahah :) NIe no ja wiem ze on dobre serduszko ma ,naprawde ! Wiem ze bardzo sie stara !

A fifi jutro bedzie mial pobierana krew i kontrolowana bilirubine czy aby zoltaczka nie wraca ,przy wypisie kazali skontrolowac to kontroluje ( ale mi sie wydaje ze zolty to on jest ehhhh no nic zobaczymy !)

hehe;) niektóre z Was piły karmi, prawda ? Mi mąż kupił jakiś miesiąc temu 2 buteleczki tegoż piwka, ale ono jest wręcz okropne:szok: jak ja bym sobie reedsa wypiła...,mniam:-p

oj...,ja boję się porodu coraz bardziej, a szczególnie jak sobie uświadamiam że moja kondycja leży i kwiczy...:eek: od początku ciąży ani jednego dnia nie poświęciłam na ćwiczenia...(nawet na ich oglądanie;)) . oj sama sobie winna jestem...

reklama
A ja bialego winka bym sie napila i lososia wedzonego z cytrynka bym zjadla... :cool2:
Cóż za zachcianki;-) Ja nigdy nie lubiłam alkoholu, chociaż może to kwestia tego że nigdy go za wiele nie piłam i nie zdążyłam się "rozsmakować", hihi
Kurcze, taka godzina a mój cykl mocznikowy i przemiany aminokwasów leżą i kwiczą:szok: Jutro wieczorem znów wejściówka...
Mea, coś w tym zboczeniu zawodowym może i jest chociaż ja nie wiem czy te moje zapędy to takie zawodowe- weterynarz-kosmetolog, ciekawe czy ktoś przyszedłby do takiego specjalisty, hihi;-)

Do góry