D
daffodill
Gość
ufam w 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chyba juz nie bede pisac co mi dolega... bo mi sie przykro czyta takie wiadomosci.. ja sie nie gniewam na was wiem ze wszyscy chca dobrze ale ja nie bede robic nic wbrew temu co moj gin powiedzial... on wie co robi a ja mu ufam w 100%!
Ale my nie piszemy tego zeby bylo ci przykro
Ja tylko dziwie sie twojemu ginowimoj to zaraz kazalby mi przyjechac i by sprawdzil co jest grane
Dobra ja juz nic nie pisze,twoja sprawa.
No i masz rację trzeba ufać swojemu lekarzowiufam w 100%
mój mówił to samoto samo mi powiedzial lekarz.. zapytal czy boli podbrzusze i czy brzuch sie stawia i czy to plamienie czy mocne krwawenie.. jak mu powiedzialam ze brzuch miekki a to narazie tylko jedna plama i ze odczuwa mocne klucia i napieranie malej az na odbyt to powiedzial ze to normalne bo ona sie szykuje do drogi na ten swiat i ze moze zaczac sie dzis a moze to trwac kilka dni....
no to teraz hit dnia -w Sulęcinie Świebodzinie, Skwierzynie jest dokładnie to samoI co z tego,ty tez mozesz ich zrypac i powiedziec ze ci sie nalezy przebadanie a jak sie cos stanie to na kogo beda zle patrzec,nie obwinią wtedy siebie bo ty u nich nie bylaswiec nie lekcewasz tego,mialabym w dupie to ze ktos na mnie krzyczy
sama bym warkla na nich.
Moja corcia jak wychodzila ze szpitala miala bilirubine 11,4 tylko ze ona byla 3 dni na lampach ale pamietam ze jak wychodzilam z nia do domu to byla jeszcze zazólcona wiec raczej z Fifim tez jest ok;-)
Daffi- ja Ci szczerze powiem że przejechalabym sie do innego szpitala, u Ciebie sobie po prostu w kulki leca.
Ciśnienie graniczne dla ciężarnej to tak jak napisała Mea- 140/80. Każdy pomiar powyżej to telefon do gina i tabsy, dużo powyżej- szpital i kroplówka z prochami na obniżenie. To naprawdę zagraża życiu i zdrowiu maluszka. Nie mówiąć juz o plamieniu. Połaczenie plamienia i takiego ciśnienia to może być nawet odklejanie łożyska a co za tym idzie- jeśli dobrze pamiętam- maluszek dostaje mniej powietrza. resztę sobie dopowiedz sama...
:-) Może faktycznie za bardzo się wczuwamy ale przecież wiesz że to z troski o Ciebie. No nic, jak to kiedyś Mea napisała, trzeba ufać swojemu lekarzowi.ja pisze ze sie nie gniewam bo wiem ze chcecie dobrze ale nie umiem pisac 100 razy tego samego ze skoro tak powiedzial to u niego to jest swiete.. jak bylam w szpitalu to bylo ok nie potrzebowalam zadnych tabletek kroplowek itd bo wszystko bylo super.
I ja idę w czwartek, sprawdzić jak córka leży - bo jak pamiętacie co rusz zmienia swoją pozycje, a że dni moje w ciąży są policzone to jakby źle leżała czas będzie robić cesarkę
I moje drogie to, że mieszkam na drugim końcu Polskie- nie znaczy, żeby o mnie zapominać ;-);-)
ja generalnie codziennie gdzies wychodze. Staram sie byc poza domem. Wtedy motywacja do ubrania sie jest . jednak jak sama jestem rano w domku i jeszcze to forum to czas leci jak nie wiem a ja nadal w dresach.... i ten len mnie poprostu trzyma za noge i nie chce puscic.
Ja cie podziwiam ! mi by sie nie chcialo malowac lazac tylko po domu ,a w fajnych dresach uwazam ze laska wyglada rownie sexy jak w jeansach
Ciekawi mnie jedynie czy znajdziesz czas albo sily aby sie tylko pomalowac nawet jak nie wychodzisz z domku przy dzidzi !
Ja jak siedze w domu ,chodze w dreesach bo tak lubie ,nie maluje sie bo moj twierdzi ze i bez tego piekna jestem buuu hahahahah a tak wogole to mi sie zyczajmnie nie chce i nie czuje potrzeby nakladania tapety ( jak to twierdzi moj maz) gdy kisze w domku ...of kors jak wychodze z domku to sie tapetuje !
Georgina ale Ty przecież super wyglądasz, szczupła i w ogóle. A ja przy 17kg na plusie to prawie szersza niż dłuższa. Jak się przełamię to wkleję na zamknięty jaki grubasek ze mnie.
dziewczyny ile wcinacie magnezu?
ja mam brac 3 razy po 2 tabl dziennie asmag forte
sporo... 6 tabl/dziennie
Ja w 36 tyg miałam i hemo była 10,8.Gin powiedział, że książkowe wynikiz tym,zeja całą ciążęmam niską hemo.
pojade dostane zrypy i wroce...nie wiecie co to jest miedzyrzecz mala miescinka gdzie psy tylkami szcekaja... zapytajcie natalki... tu nikt sie czlwoiekiem nie przejmuje!!! udowodnilam to pobytem w szpitalu.. polezalam i nic ze mna nie robili.. wiec po co tam lezalam??? tylko po to by kase za mnie dostali!!!
to samo mi powiedzial lekarz.. zapytal czy boli podbrzusze i czy brzuch sie stawia i czy to plamienie czy mocne krwawenie.. jak mu powiedzialam ze brzuch miekki a to narazie tylko jedna plama i ze odczuwa mocne klucia i napieranie malej az na odbyt to powiedzial ze to normalne bo ona sie szykuje do drogi na ten swiat i ze moze zaczac sie dzis a moze to trwac kilka dni....
ja chyba juz nie bede pisac co mi dolega... bo mi sie przykro czyta takie wiadomosci.. ja sie nie gniewam na was wiem ze wszyscy chca dobrze ale ja nie bede robic nic wbrew temu co moj gin powiedzial... on wie co robi a ja mu ufam w 100%!