reklama
Lilijka piekny widok!
juz wyjasniam - owulke najprawdopodobniej mialam wczoraj...przedwczoraj...w kazdym badz razie termin porodu przypadlby 5 stycznia.. i jak w poprzedniej ciazy chce cc na zadanie ok 1,5tyg wczesniej...(bo wole grudzien niz styczenwiec tak, czy siak wychodzi grudzien...ale yniepotrzebnie wybiegam tak w przyszlosc...moze nic nie wyjdzie..ponioslo mnie...
znikam
i zycze spokojnych 9 miesiecy!
juz wyjasniam - owulke najprawdopodobniej mialam wczoraj...przedwczoraj...w kazdym badz razie termin porodu przypadlby 5 stycznia.. i jak w poprzedniej ciazy chce cc na zadanie ok 1,5tyg wczesniej...(bo wole grudzien niz styczenwiec tak, czy siak wychodzi grudzien...ale yniepotrzebnie wybiegam tak w przyszlosc...moze nic nie wyjdzie..ponioslo mnie...
znikam
i zycze spokojnych 9 miesiecy!
emwu76
Fanka BB :)
Wow .
Czyli wg pomiarow USG ciaza dwa dni mlodsza niz na Twoim suwaczku.
Ja tez takie chce
Czyli wg pomiarow USG ciaza dwa dni mlodsza niz na Twoim suwaczku.
Ja tez takie chce
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Nie nie..dokładnie taka sama, bo USg było robione w czwartek:-)5tygodni i 5 dni dzisiaj:-)Ale znam dzień owulki-i wychodzi,że ciąża szybko się rozwija (bo według tego niecałe 5 tygodni:-)
stokrotka24
Początkująca w BB
emwu76
Suwaczki sa ustawiane inaczej od ostatnije miesiaczki. Ja tem tez nie kumam dlaczego ta to sie liczy. W sumie maluszek jest od momentu poczęsci a liczy sie od ostetnije miesiączki. Maleństwo ma 2 tyg od zapłodnienia a mówi sie ze 4 tyg.
Suwaczki sa ustawiane inaczej od ostatnije miesiaczki. Ja tem tez nie kumam dlaczego ta to sie liczy. W sumie maluszek jest od momentu poczęsci a liczy sie od ostetnije miesiączki. Maleństwo ma 2 tyg od zapłodnienia a mówi sie ze 4 tyg.
Lilijka
Grudnióweczka 2009
U mnie suwaczek o dziwo dobrze pokazuje, bo od miesiączki to byłby już prawie 8 tydzień (mam długie cykle 37 dniowe) i ginka też mi liczyła ten 5 tydzień właśnie od poczęcia:-)i według wykresu wszystko się zgadza:-)Oby fasoleczka dobrze rosła!!!!
Ostatnia edycja:
emwu76
emwu76
stokrotko no ja wiem ,ze suwaczki sa od ostatniej miesiaczki bo tak sie liczy ta ciaze . Pierwsze dwa tygodnie ciazy to jeszcze nawet jajeczka nie ma. a myslalam ,ze Lilijka robila USG dzisiaj. A w sumie to nie wiem czemu zwlekala dopiero do dzisiaj zeby nam sie fasolinka pochwalic?!:-).
A z tymi suwaczkami i miesiaczkami to tez tak roznie. Ja wg ostatniej mies jestem juz 6 tyg i 5 dni wciazy ale suwaczek ustawilam inaczej. Owu miala tydzien pozniej. Dodalam wiec dwa tyg przed owu (wg ksiazkowego cyklu tak powinno byc) i tak mi wychodzi 5 tyg 5 dni. I tak dopiero jak pojde na USG to okaze dokladny wiek ciazy.
reklama
emwu76
IVI a ty juz po tescie ??:-)