Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc ja wciaz nieprzedstawiona ale nadrobie z wieczora moze.
Poki co:
Ja tam poki co widzialam i mialam powiedziane, ze tylko jedno serduszko bije pod moim sercem. Monika, pomysl, ze sa pozytywne strony blizniakow tez. Ja nawet i chcialabym blizniakow jak bym miala tabun babc do pomocy
:-) Ciekawa jestem w ktorym to poscie ja namawialam na stworzenie nowego watku z przedstawianiem sie Ja zaproponowalam, zebysmy sie przedstawily i wszystko sie potoczylo jak siedzialam w pracy
Dobrze, ze watek jest moze wlasnie ten (Grodniowki o nas) zaminimy kiedys na zamkniety.
Poki co:
Zgadzam sie zgadzam, jeszcze troche i stworzymy sobie zamkniety prezny watek. Jakies wyneglizowane zdjecia np naszych dzieci (kto wie moze nasz tez) tez dobrze by bylo wklejac w zamknietym, bo pedofile tylko czekaja w ukryciu.emwu76 ale nie o wszystkim napiszesz na otwartym. Wierz mi, że są czasami sytuacje że chcesz się wygadać, wypłakać ale chcesz to zrobić wśród swoich- bo wierz mi, nie zawsze o wszystkim można napisać tu na otwartym..... Są osoby na tym forum które trafiły tu przez przypadek i potrafią tylko szydzić i pewne sytuacje niezle przeinaczać.
Ale spoko- można pisać i tu, tylko że pewnie zgodzi się ze mną Martuska, że w pewnym czasie wszystkie stwierdzimy że każda ma swoje tajemnice o których nie musi wiedzieć całe forum....
Czesc dziewczyny nie było mnie dzis od rana a juz tyle naskrobane :-)
Ja mam termin na 9 grudnia, jak pisałam w nowym wątku chce miec dziewczynke ale zastanawiem sie czy nie bedzie bliżniaków co jest bardzo prawdopodobne. Jestem troche przerażona pierwsza ciaza i bliznieki. jak byłam na pierwszej wizycie to lekarz powiedział mi ze na nastepnej powie mi czy to ciaza pojedyńcza czy podwójna, a wizyte mam we wtorek . Boje sie tej wizyty a z drógej strony nie mogę sie doczekac.:-)
Ja tam poki co widzialam i mialam powiedziane, ze tylko jedno serduszko bije pod moim sercem. Monika, pomysl, ze sa pozytywne strony blizniakow tez. Ja nawet i chcialabym blizniakow jak bym miala tabun babc do pomocy
Nie, no jasne Beata. Ja nie mowilam ,ze nie chce zamknietego watku. Jak najbardziej. Ja tylko pisalam miedzy slowami ,ze wole utrzymac jeden a porzadny watek niz tysiac i potem nikt nie wie o co chodzi. Dlatego chcialam sie obronic bo to ja (pod namowMartuski) stworzylam Grudzien 2009 - o nas. i ni chcialm wyjsc n hipokrytke co to pisze jedno a robi drugie
Ja pojde za wami wszedzie jak tylko mi powecie gdzie
:-) Ciekawa jestem w ktorym to poscie ja namawialam na stworzenie nowego watku z przedstawianiem sie Ja zaproponowalam, zebysmy sie przedstawily i wszystko sie potoczylo jak siedzialam w pracy
Dobrze, ze watek jest moze wlasnie ten (Grodniowki o nas) zaminimy kiedys na zamkniety.
Rude dziewczynki sa slodkie. Mam lekkie opory troszke przed rudymi chlopakami ale to tylko moje glupie widzimisie, ktorym absolutnie nie ma sie co przejmowac;-)jamam nadzieje,ze blizniakow nie bedzie . W rodzinie nie ma . Za to moga byc rude wlosy . wzielam sobie w koncu Irlandczyka. Jego mama jest ruda, brat ma ruda corke a siostra rudego syna. Pocieszam sie tylko ze tu w Irlandii te rude dziewczyny sa takie ladne .
Ale to wszystko nie wazne przeciez. Chcialabym juz zobaczyc coa a wizyta dpiero e wtorek.