Układanie noworodka do snu - Noworodek - artykuł
Ciekawy artykul i w sumie chyba wiarygodny
Nio rozsądnie napisany artykuł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Układanie noworodka do snu - Noworodek - artykuł
Ciekawy artykul i w sumie chyba wiarygodny
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah.. a ja lece sie polozyc po tej nie przespanej nocy ....
.. bo mi sie oczka zamykaja ....
... chcialabym juz zasypiac tak z moim skarbem...
....kochanym Igorkiem...
...no ale juz niedlugo ....
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah
Hihi no na pewno rozki troszke pokarze ale teraz mozesz zregenerowac sily i spokojnie sie na to przygotowac)))Grzeczny to on jest jak narazie ale ja czuje ze on jeszcze pokarze na co go stac ahhahahah
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah
EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka wasze a ja bede sie cieszyc z kazdego malenstwa urodzonego razem z Wami !Asia nawet nie wiesz jak ci tu wszyscy zazdroscimy wprawdzie piszemy, ze sie cieszymy ale napewno kazda sobie mysli: Ta Asica to szczęściara!!!
EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka wasze a ja bede sie cieszyc z kazdego malenstwa urodzonego razem z Wami !
A mi smutno ze w brzuszku juz mi nic nie wierzga i wez tu badz zadowolony ahahha