reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
.. a ja lece sie polozyc po tej nie przespanej nocy ....
.. bo mi sie oczka zamykaja ....
... chcialabym juz zasypiac tak z moim skarbem...
....kochanym Igorkiem...
...no ale juz niedlugo .... :)
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny :-D choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah

chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny :-D choc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah

Nio Kochana teraz to Fifi będzie nadrabiał;-):tak:

haha ponoc po 2-3 tygodniach dopiero maluszek odreagowuje trudy porodu i pokazuje na co go stac :) ciekawa jestem tyllko jak ci sie uda rozwiazac sprawe z karmieniem !! bo w nocy chyba nie odciagasz mleka co ??

Asia nawet nie wiesz jak ci tu wszyscy zazdroscimy:tak::tak: wprawdzie piszemy, ze sie cieszymy ale napewno kazda sobie mysli: Ta Asica to szczęściara!!!:-D:-D:-D
EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka wasze :) a ja bede sie cieszyc z kazdego malenstwa urodzonego razem z Wami !
A mi smutno ze w brzuszku juz mi nic nie wierzga i wez tu badz zadowolony ahahha

Mi też będzie brakowało tych wygibasków w brzuchu. Nawet wczoraj mówiłam Sławkowi, żeby korzystał póki może, bo jeszcze parę dni i brzuszek nie będzie falował.

EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka wasze :) a ja bede sie cieszyc z kazdego malenstwa urodzonego razem z Wami !
A mi smutno ze w brzuszku juz mi nic nie wierzga i wez tu badz zadowolony ahahha

hehe moja to tak wierzga ze jak pani polozna dzis mi zakladala KTG to myslalam ze pekne ze smiechu !! mala jej tak przywalila ze az jej glowica wypadla z reki :)

reklama
Dzień dobry Dziewczynki !

u mnie sytuacja jak narazie opanowana ,ale do czwartej w nocy był koszmar...Takich bolących Brakstonów to ja jeszcze nie miałam, nie potrafie sobie wyobrazić nawet jak wyglądaja te skurcze porodowe skore te potrafia już tak boleć:szok: Sądze,że następna taka akcja i nie da sie już tego powstrzymać, więc
leże grzecznie, nafaszerowana lekami i czekam póki co do czwartkowej wizyty...mam nadzieje,ze doczekam:tak:

Do góry