reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
noo ja jedną kołderke tez mam z ikei ale nie pomyślałam przy kupowaniu o poszewce haha no i musimy sie dostać do ikei tym sposobem..najbliżej mamy 200 km-do krakowa :-D no ale spoko, damy rade :]

Obejrzyj sobie w internecie na IKEA | Strona główna | meble i akcesoria do kuchni, dużego pokoju, sypialni, jadalni, łazienki, oraz innych pomieszczeń w domu , są wszystkie wzory, i trafiają się też na allegro- w takich samych cenach jak w sklepie albo niższych albo max 5-10 zł drożej.

standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione :tak:

Ja mam 100/135:tak:

dzięęęki! musze w jakieś spadochrony dydki schować :) kupie chyba ten 80 dd, bo ten co teraz mam 80d to troche mały hehe, przerażające to jest ... no ale może młody wyssa spowrotem do 75 c :-)

Pamietaj ze te staniki do karmienia sa rozciagliwe:tak:

Ja o Natalce nic nie wiem:no:tez sie zastanawiam jak tam u niej:tak:

Odprawilam mojego na kurs z samego rana i sie uwalilam a ze po weekendzie niewyspana bylam to spalam jak zabita w ogole nocki mam spoko i rano sie czuje bardzo dobrze ale wieczorem jestem juz jak slonica ciezko mi sie ruszyc i wstac z sofy nawet:)zaraz musze sie wykapac bo oczywiscie tez siedze jeszcze w pizamie no i posprzatac troche bo sajgon jest dzieki bogu za moja zmyware bo juz plery bola od stania nad zlewem:) NIe doczytalam was tzn tylko to co od wczoraj wiec:
Jutka super wiesci ciesze sie jak dziecko!!!
Natalko kochana doczytalam ze mialas wczoraj swieto spoznione ale szczere zyczonka i buziaczki ode mnie!
Asiulek ale masz tego skarba pieknego i taki grzeczny marzenie.
Monia ja sie w takim razie szykuje na 15 grudnia i od dzis bede to sobie powtarzala zobaczymy czy wyjdzie hii

Czesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron:)
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle :)

Czesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron:)
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle :)
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi

reklama
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusia:)

Do góry