karnitynka1982
Fanka BB :)
NO nic to sie przywitam i napisze od nowa bo coz mi pozostalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ja jedną kołderke tez mam z ikei ale nie pomyślałam przy kupowaniu o poszewce haha no i musimy sie dostać do ikei tym sposobem..najbliżej mamy 200 km-do krakowa no ale spoko, damy rade :]
standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione
dzięęęki! musze w jakieś spadochrony dydki schować kupie chyba ten 80 dd, bo ten co teraz mam 80d to troche mały hehe, przerażające to jest ... no ale może młody wyssa spowrotem do 75 c :-)
NO nic to sie przywitam i napisze od nowa bo coz mi pozostalo.
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihiCzesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle
ALE mi dzis nogi spuchłyjejciu bardzo mocno dzisiaj:-(
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusiaA widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi