reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

.. a ja lece sie polozyc po tej nie przespanej nocy ....
.. bo mi sie oczka zamykaja ....
... chcialabym juz zasypiac tak z moim skarbem...
....kochanym Igorkiem...
...no ale juz niedlugo .... :)

reklama
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusia:)
A co to za mądry program w ogóle był? Może w necie znajdę. Ja ochraniaczyk zamierzam kupić ale to potem, przybornika nie chcę bo mam mnóstwo pustych półeczek w domu, nie mamy co na nich położyć więc czekają na dzidziusiowe rzeczy:-)

ja sobie musze ręce do kaloryfera przywiązać... ciągle coś w siebie wpycham :confused2: w dupie mi sie poprzewraca kurde... trzeba dbać o linie! :-D już nie wiem na co mam ochote dlatego wszystko jem ehhhhhh :confused2:

Moje Alanisko chyba zaczyna cwaniakować w brzuchu już!
Jak chcę sobie podeprzeć rękę albo kubek na brzuchu (niezła półeczka u góry brzucha), to kopie tak długo, aż łaskawie zdejmę wszystko z niego...

mój mi właśnie herbatę wylał bo potrącił kubek. na szczęście herbata już zimna... a tak cwaniakuje, że aż boli, siedzę i mam łzy w oczach...

Widziałyście tego 5letniego kulturystę rumuńskigo na TVN??

widziałam. jak można dopuścić do czegoś takiego...

ALE mi dzis nogi spuchły:szok::szok::szok:jejciu bardzo mocno dzisiaj:-(

moje też spuchnięte i to bardzo... od kilkunastu dni, Dopegyt mnie wykończy :tak:

a tak mi się przypomniało, że niedawno oglądałam w Dzień Dobry TVN news o śmierci łóżeczkowej: Śmierć łóżeczkowa - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN

Czesc dziewczynki!! ja tez mam dola jakiegos-w sobote na sile sciagnelam obraczke i juz se ja moglam schowac gleboko do szuflady:-:)-:)-(
od dobrych kilku lat mam manie na temat porodu naturalngo-ile ja mialam koszmarow na ten temat:no::no::no: ale ostatnio jakos sie z tym pogodzilam-wmawiam sobie, ze to sie da przezyc :tak::tak:jeszcze moj mezus sie w sobote zdeklarowal, ze mnie nie zostawi i idzie ze mna;-);-);-) ale od wczoraj mam jakies dziwne przeczucia, ze w srode na wizycie mi doktorek powie, ze sie nadaje tylko do cesarki:no::no::no: jednym slowem BANIA!!!!!:sorry::sorry::sorry::sorry:

a tak mi się przypomniało, że niedawno oglądałam w Dzień Dobry TVN news o śmierci łóżeczkowej: Śmierć łóżeczkowa - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN

Też to oglądałam i nie rozumiem jednego- dlaczego mówią ,że nie powinno siędzieckana boku kłaść, wiadomo, że jak się kładzie na boczku to się zabezpiecza i z przodu i z tyłu podkłada sie kocyki zeby się dzidzius na żadną strone nie przekręcił.
A dużoniebezpieczniejsze jest, jak sie dzidzi odbije i bedzie na pleckach leżała, może się wtedy udławić.
Po karmieniu zawsze czeka sie az sie dziecku odbije ale czasami zdaża sie, ze później jak dziecko lezy to jeszcze mu się odbija...

reklama
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusia:)
Ja też nie kupowałam pościeli dla maluszka... Na razie będzie spał tylko w śpiworku ;-)

Do góry