reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiem ze juz pisalyscie na temat zgagi ale ponoc szklanka mleka cieplego pomaga i suszone migdaly tak ??

Mi niestety ani migdały ani szklanka mleka nie pomaga, pożeram za to rennie w ilościach hurtowych , właśnie zjadłam wypijam kawę i rozglądam się za rennie- ta zgaga dla mnie to koszmar.

Mi niestety ani migdały ani szklanka mleka nie pomaga, pożeram za to rennie w ilościach hurtowych , właśnie zjadłam wypijam kawę i rozglądam się za rennie- ta zgaga dla mnie to koszmar.

Dla mnie w nocy tez byl myslalam ze sie udusze:-( a jesli chodzi o mleko to nienawidze mleka a fujjj ble no nic a rennie mozna brac w ciazy na zgage???

Ja też myślę że coś w tym jest co monia napisała, mam takie przeczucie, że póki wszystko nie będzie gotowe to mój maluch na świat się nie wybierze... mimo skróconej szyjki i rozwarcia...

to mój musiałby czekać z miesiąc, a termin za 8 dni ... zanim mi się remont skończy itd. (właśnie miało być wszystko gotowe na koniec października, żeby spokojnie i wogóle było, ale obsuwa ponad miesiąc :wściekła/y: odnoszę torszki takie wrażenie, ze dzidzia czeka, aż załatwię co najważniejsze....

ech wrocilam ... glodna, zmeczona ale w sumie zalatwilam co bylo do zalatwienia :) GBS oddany, krew pobrana ... wyniki za tydzen ... KTG zrobione - skurczow nie ma :) nawet tak sie mala wypiela kilka razy dosc mocno ale skurczow przy tym nie zapisalo wiec jest OK :)

Czyli badania z glowy;-)skoro skurczy nie ma to termin styczniowy jest bardziej realny;-)

wiem ze juz pisalyscie na temat zgagi ale ponoc szklanka mleka cieplego pomaga i suszone migdaly tak ??

Nie cieple mleko:no:zimne:tak:

Dla mnie w nocy tez byl myslalam ze sie udusze:-( a jesli chodzi o mleko to nienawidze mleka a fujjj ble no nic a rennie mozna brac w ciazy na zgage???

Tak Reni mozna:tak:ja je stosuje i mi pomaga:tak:

Idę się myć, potem chciałabym pojechać kupić w końcu materac do łóżeczka i kilka drobnych rzeczy do szpitala i dla małej

reklama
standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione :tak:

Do góry