Hot chocolate
Mama Macola ;)
Haha w sumie dobry pomysłja się też nad tym zastanawiam.. najlepiej chyba spać w .. wannie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha w sumie dobry pomysłja się też nad tym zastanawiam.. najlepiej chyba spać w .. wannie
maartus, ale mi chodzi o ceratkę taką dla mojego użytku... żeby nie zalać materaca jak mi wody odejdą ;-)
Dla maluszka kupiłam nieprzemakalne prześcieradełka gumowane :-)
Wiem, że mogą nie odejść w wyrku, no ale jakby co to wolę być przygotowana ;-) No i w sumie taka ceratka może też ewentualnie przydać się podczas połoguOK;-) a skąd wiesz że Ci wody w łóżku odejdą i że odejdą?? Bo równie dobrze w trakcie porodu mogą odchodzić;-) ja bym nie brała tego do głowy;-)
Wiem, że mogą nie odejść w wyrku, no ale jakby co to wolę być przygotowana ;-) No i w sumie taka ceratka może też ewentualnie przydać się podczas połogu
Tak teoretyzuje tylko
I ja się długo cieszyłam, ze rozstępów nie mam, a ostatnio patrzę a na dole brzucha mam takie dwie krechy
Monia cos w tym jest co piszesz Chcialybysmy jak najszybciej urodzić, ale czasami psychicznie nie jesteśmy do tego gotowe,może w podświadomości czegos sieboimy, moze mamy niepozałtwiane sprawy...no a poza tym termin porodu trwa 4 tyg więc różnie to bywa i to zedno dziecko jest gotowe do przyjścia na świat w 38 tyg nie znaczy ze i nasze również;-)
HELP!
nie znam sięza bardzo na rozmiarach staników :] o co chodzi z numeracją, no. jak jest miseczka D to czym się różni od DD ? bo patrze a ostatnio stanik który kupiłam był 80D /urosły mi z 75C../ no i chcę kupić większy do karmienia, to jaki rozmiar ?