reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja mam 14 na plusie... i ostatnio stoi w miejscu, dokładnie na 71,7. Już od kilku dni. Jem praktycznie cały czas - bo ciągle coś podjadam - żadnych sensacji żołądkowych, nie wiem, czy to normalne, że już na tym etapie się nie tyje?

Moja waga też od miesiąca się nie zmieniła -tylko 6,5kg na+ pomimo,że od ponad miesiąca leże i się nie ruszam ...

reklama
To prawda chociazby spojrzec jak rodzily nasze babcie mamy moze jeszcze nie tak najgorzej ale wlasnie babcie ....

Ja na skurcze biore tylko nospe forte...

Moja Mama właśnie wspomina tragicznie wszystkie porody i ma uraz do tej pory...tym bardziej ,ze pierwsze dziecko urodzilo sie w 26tc i nie przezyło :-( kiedys niestety nikt nie dawał zwolnienia i nie kazała leżeć a wręcz przeciwnie a o lekach rozkurczowych to można było pomarzyć :-(

Ja na samej nospie to bym juz dawno urodziła, zbyt mocno miałam skurcze ,zreszta i teraz sie zdarzają i dochodzą na ktg do 100 !!!:szok:

Ostatnia edycja:
. Czy wszystkie już macie kupione i rozstawione łóżeczka? Ja wczoraj doznałam szoku bo babka mi powiedziała że już ze dwa tygodnie temu powinnam była kupić i rozłożyć łóźeczko bo one strasznie śmierdzą :eek:
Ja już mam od tygodnia złożone właśnie z tego powodu...śmierdzą tak jak wszytskie nowe meble :tak:

Witam się i ja:)
Natalko wszystkiego najlepszego. Życzę Ci, abyś dzisiaj dostała swój najpiękniejszy prezent czyli Lenkę.
A ja wysłałam dzisiaj męża do szpitala, w którym chcę rodzić i okazało się, że od wtorku jest wprowadzony zakaz odwiedzin. Z jednej strony to dobrze dla zdrowia naszego i maluszków, z drugiej jednak przykro. Chociaż pani w rejestracji powiedziała, że i tak ludzie tego zakazu nie przestrzegają, a to już jest dla mnie chore.
wika sprawdź czy na Staszica też przypadkiem nie ma zakazu odwiedzin, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.
U nas łóżeczko niezłożone, ale już od jakiś 3 tygodni stoi wyjęte z kartonu i się wietrzy. Folia na materacu przed chwilą przecięta do wietrzenia. Ceratkę też kupiłam, mam dwie (jedna leży na razie na łóżku jako zabezpieczenie przed odchodzącymi wodami:)
Mam nadzieję, że Maleństwo jutro zdecyduje się przyjść na świat.
Jak Wy to robicie, że już nie tyjecie. Ja mogę pochłonąć wszystko i dodatkowe kilogramy lecą. Już jest ich 17.

U mnie w szpitalu niestety też zakaz wprowadzono, teraz pewnie już w każdym jest. U mnie w szpitalu 16 latek z AH1N1 i pielęgniarka :/

U mnie na szczęście w tym miejscu jest tylko szpital ginekologiczno-położniczy i z tego co wiem, nie ma tam zachorowań. Jest szansa, że po cesarce wpuszczą do mnie męża. Bardzo na to liczę.

reklama
Jejciu muszę popytać czy u nas też jest zakaz w szpitalu.. ale spytam 2 grudnia u ginki, powinna wiedzieć. Nie chcę być sama na porodówce:(

Do góry