mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a teraz zasnął jak dziecko a ja się rozbudziłam, i nici ze spania
ja tez mam ochote dzis mezulka dopasc juz ladnych kilka dni nic wiec mi troszke sie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a teraz zasnął jak dziecko a ja się rozbudziłam, i nici ze spania
Trzymam kciukasy kochana bardzoooo mocno !!!Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadam poinformować że chętnie zajmę drugie miejsce na podium:-):-):-)
Od południa mam skórcze podczas których coś mi wypływa w niedużych ilościach! Jak leę jest ok ale jak tylko wstanę to cały czas brzuch twardy|!
Teraz siedzi ze mną teściowa bo M pojechał na Barbórkę firmową, czekam na regularne skórcze i jadę na szpital!
Bo jak się nie rozkręci to szlag mnie trafi;-)
Trzymajcie kciuki
Mea jak co to ci napiszę
Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa następny!!!!!!! Wdech wydech......
Mea, no jakoś nie za bardzo chce mnie pogonić właśnie...
Desmont, mój też miał swoje "ale", ALE jak go zaczęłam pieścić to zmienił zdanie po 8 miesiącach postu
ja tez mam ochote dzis mezulka dopasc juz ladnych kilka dni nic wiec mi troszke sie chce
Wybralas najlepsze fotono swiety czas !!! teraz jeszcze wybierz fotke ktora dasz an liste bo ja sie nie moge zdecydowac z posrod tych co sa na nk !!! a swoja opowiesc jak mozesz to wklej jeszcze do watku
https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/opowiesci-z-porodowki-bez-komentarzy-32195/
Trzymam kciukasy kochana bardzoooo mocno !!!
jeszcze troche kochana hahahah wierz mi jeszcze troche i tez bedzie ci to dane ahahhFajnie Ci Asia ze juz masz to za soba;-) tez juz mi sie marzy siedziec na kompie i pisac opowiesc z porodowki :-)
no takie niby nic - taz czulam sie dobrze i zla bylam okropnie ze chce mnie polozyc do szpitala moj gin ,a tu masz ...wrocilam z synkiem do domku ahahahno ale opowiesc niezla niby takie NIC ... na 3 dni na badania a tu pach i filipek poza brzuchem i do tego jeszcze zmiescilas sie na podium !!!