reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
jak tam ?? fifi nakarmiony i masz dla nas chwilke ?? jak z pokarmem ?? masz dosc ??
Fifolek nakarmiony wykapany i se spi :)
Co do pokarmu mam tego tyle zeeee po nogach cieknie ,tylko ze maly z cyca nie che sciagac ahahah ,przez 24 pierwsze jego godziny ,polozne karminy go mlekiem Nan 1 z butelki ,zanim ja bylam wstanie przystawic go do cycka ,no i niewiem czy ten jeden dzin cos mu namieszal ,ale cycka se mojego bierze do buzki robi wielkie oczy i coka ale nie zeby sciagal pokarm ...wiec sciagam do butelki i karmnie swoim pokarmem z butelki ! Maly je duze ,ale nie tak duzo aby oproznic moja chcoby jedna piers wiec reszte zlewam do buteleczek po mleczkach gotowych maja po 90 ml ( moja jedna piers) i trzymam w lodowce ,dzis zamowilam woreczki do zamrazania bo mam taki nawal pokarmu ze nie wyrabiam ,smieje sie ze przydala by mi sie raczej dojarka !!!!!!!!!!!!!!!!:cool: ale nie mam 4 wymion !:sorry:

Fifolek nakarmiony wykapany i se spi :)
Co do pokarmu mam tego tyle zeeee po nogach cieknie ,tylko ze maly z cyca nie che sciagac ahahah ,przez 24 pierwsze jego godziny ,polozne karminy go mlekiem Nan 1 z butelki ,zanim ja bylam wstanie przystawic go do cycka ,no i niewiem czy ten jeden dzin cos mu namieszal ,ale cycka se mojego bierze do buzki robi wielkie oczy i coka ale nie zeby sciagal pokarm ...wiec sciagam do butelki i karmnie swoim pokarmem z butelki ! Maly je duze ,ale nie tak duzo aby oproznic moja chcoby jedna piers wiec reszte zlewam do buteleczek po mleczkach gotowych maja po 90 ml ( moja jedna piers) i trzymam w lodowce ,dzis zamowilam woreczki do zamrazania bo mam taki nawal pokarmu ze nie wyrabiam ,smieje sie ze przydala by mi sie raczej dojarka !!!!!!!!!!!!!!!!:cool: ale nie mam 4 wymion !:sorry:

kurcze dobrze by bylo zeby sie nauczyl jeszcze ssac ... myslisz ze jest szansa ?? /to jest glowny powod dla ktorego nie chce cesarki!!/

reklama
ostatnio Wiktoria beczała, jak przebiła piłkę do skakania, więc z tego względu się nad tym zastanawiamy.

Oj tak moi te piłki uwielbiają, ale to już by powiedział, że dla małych dzidzi :-D Może to wina że ma starszą siostrę i czuje się dorosły??

jak mój chrapie :wściekła/y:chyba go wygonię jutro do apteki po plastry na nos...

Terrorystka:-D:szok:

Do góry