reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czop chyba może być przeźroczysty, brunatny albo podbarwiony krwią.
Rozstępy... ja mam pocięte całe pośladki, ale nic to kiedyś zbledną.

Tylko pośladki?? to ja Ci gratuluje i zazdroszcze... moj brzuch wyglada jak wielka wojna rozstepow do tego cale boczki piersi... uda juz sie zabielily i nie widac ale mam jeszcze dosc mocne pod kolanami!!!!

reklama
Kasia kochana :) wyczytałam że cisnienie sie w miare unormowało u Ciebie i serduszko tez lepiej..:)
ciesze sie strasznie :*

tak Kochanie, ciśnienie rano było ładne, zaraz będę mierzyć znowu i mam nadzieję, że się trzyma. serce nie łomocze bo odstawiłam Fenia i nawet mnie skurcze nie łapią (odpukać), brzuch już też miękki.

Dziewczyny mam prośbe powiedzcie mi czy przydazyło sie Wam cośtakiego-bol raczej kłucie w prawym boku tuż pod rzebrami,bol tak silny (trwajacy chwile)ze nie mozna oddechu złapac .zdazyło mi sie to 3 razy w ciagu 2 tyg-wystraszyłam sie niesamowicie bo az mnie wykreciło jestem w 33 tygczy moze ktoras z Was miala cos takiego prosze napiszcie coś
tak sobie pomyślalam ze to wyrostek albo pęcheżyk żółciowy ale po 5 min przestało boleć prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tak miałam ale u mnie to trwalo 3 dni i przeszlo!!! podejrzewam ze moze mala mi jakiegos kopniaka mocniejszego sprzedala... u mnie to wystapilo raz i juz wiecej sie na szczescie nie powtorzylo bo nie moglam w ogole lezec na tym boku i oddychac głeboko tez nie.

Anoola jak się czujesz tak w ogóle?? Pewnie wiesz o co pytam.
domyślam się.
powiem tak-w sobotę był, kwiaty były.. wielki płacz .. obiecanki-cacanki wielkiej zmiany..
na kolacje pojechaliśmy.. i na 2012 do kina..a później każdy w swoją stronę.
oczywiscie jak mnie odwoził prosił zebym wrocila do domu ale stanowczo powiedziałam NIE.
w niedziele tez chcial przyjechac ale powiedziałam że nie chcę na niego patrzeć na razie żeby wszystko sobie poukładać..
fakt że brakuje mi go strasznie , popłakuje sobie po cichu.. ale wiem ze jeśli to przetrzymam a on naprawde udowodni że mu zależy to wszystko może być dobrze.

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:

A ja naprzyklad bardzo sobie chwale FISSAN bo on mi bardzo pomogl na rozstepy i w bardzo szybkim tempie powodowal ich bledniecie. widocznie na kazdego inaczej dizala. Najgorzej wspominam krem na rozstepy z perfecta mama!!! to jest jak dla mnie jakis pic!!! widocznie na mnie ten krem nie mogl znalezc zastosowania!

reklama
Tylko pośladki?? to ja Ci gratuluje i zazdroszcze... moj brzuch wyglada jak wielka wojna rozstepow do tego cale boczki piersi... uda juz sie zabielily i nie widac ale mam jeszcze dosc mocne pod kolanami!!!!

jak dotąd tylko pośladki i okazało się, że mam je już od kilku dni, ale mąż nic mi nie mówił, bo nie chciał mnie denerwować:-D kochany jest, prawda? Odpukać mam nadzieję, że brzuch i piersi zostaną oszczędzone.

Do góry