I znowu się powtarza akcja z czwartku, biegam do wc, dziwna sprawa, brzuch mnie nie boli tylko biegunka dokucza, już sama nie wiem czy to jakieś przygotowania mojego organizmu czy reakcja na kakao bo wtedy też piłam a potem się zaczęło...
reklama
A
AnOoLa88
Gość
oj to super..tak Kochanie, ciśnienie rano było ładne, zaraz będę mierzyć znowu i mam nadzieję, że się trzyma. serce nie łomocze bo odstawiłam Fenia i nawet mnie skurcze nie łapią (odpukać), brzuch już też miękki.
Nikola własnie stopkę wypięła na znak że się cieszy
Chérie
Mama Danielka
domyślam się.
powiem tak-w sobotę był, kwiaty były.. wielki płacz .. obiecanki-cacanki wielkiej zmiany..
na kolacje pojechaliśmy.. i na 2012 do kina..a później każdy w swoją stronę.
oczywiscie jak mnie odwoził prosił zebym wrocila do domu ale stanowczo powiedziałam NIE.
w niedziele tez chcial przyjechac ale powiedziałam że nie chcę na niego patrzeć na razie żeby wszystko sobie poukładać..
fakt że brakuje mi go strasznie , popłakuje sobie po cichu.. ale wiem ze jeśli to przetrzymam a on naprawde udowodni że mu zależy to wszystko może być dobrze.
tak trzymaj Malutka

;*
D
daffodill
Gość
Heheh, uwzięły się na mnieee
Daffodill bóle nie zniknąA czuja u Ciebie mam na początek przyszłego tyg. Ok 23.11. Ale to tylko zabawa, proszę nie gryźć jak się nie sprawdzi
![]()
Ja na pewno nie bede gryzc jestem potulna jak baranek!!! ale za to wycaluje cie jak to sie sprawdzi:-)
Chérie
Mama Danielka
A ja naprzyklad bardzo sobie chwale FISSAN bo on mi bardzo pomogl na rozstepy i w bardzo szybkim tempie powodowal ich bledniecie. widocznie na kazdego inaczej dizala. Najgorzej wspominam krem na rozstepy z perfecta mama!!! to jest jak dla mnie jakis pic!!! widocznie na mnie ten krem nie mogl znalezc zastosowania!
a nie mówiłam, że Fissan jest rewelacyjny?

nie każde cudo pachnie fiołkami...
Chérie
Mama Danielka
oj to super..
Nikola własnie stopkę wypięła na znak że się cieszy![]()
hehe, to Danielek jej przybija "piątkę"

A
AnOoLa88
Gość
No i właśnie mi się przypomniało..!
mam pytanie do dziewczyn ktore zażywają żelazo.. a bardziej do tych które przyjmują tardyferon..
macie jakies skutki uboczne? bo ja odkąd go biore to cały czas rano mam nudności.. nie takie straszne jak na początku ciąży ale jednak są..
a po kilku godzinach ustepują..
pocieszające że z wizytami w toalecie jest dobrze
nie ma to jak codziennie iść na posiedzenie 
mam pytanie do dziewczyn ktore zażywają żelazo.. a bardziej do tych które przyjmują tardyferon..
macie jakies skutki uboczne? bo ja odkąd go biore to cały czas rano mam nudności.. nie takie straszne jak na początku ciąży ale jednak są..
a po kilku godzinach ustepują..
pocieszające że z wizytami w toalecie jest dobrze

D
daffodill
Gość
daffodill nie to, że chcę straszyć czy coś, ale czop opisują właśnie jako taką galaretkę. Kochana może to już to?![]()
nie łudzę się jeszcze... mojej bratowej czop wyleciał a poród zaczał sie po 3 tyg... takze na dobra sprawe jeszcze mam czas a nie chce cieszyc sie przed wczesnie bo pozniej szybko to przygasa i nic z tego nie ma... a ja juz nie chce rozczarowan... bo naprawde pragne rozwiazania co moze stac sie nudne do czytania bo co chwile o tym wspominam!!! w razie co krzyczcie na mnie hehehe
reklama