reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

tak sie wczoraj przestraszyłam ze szok:szok::szok:
poszłabym do lek ale tu gdzie mieszkam taka grypa szaleje ze strach z domu wychodzić.Mam nadzieje ,ze juz mi sie to nie przydaży -JESTEM NA SIEBIE ZŁA BO W TAKICH SYTUACJACH WPADAM W PANIKE ZAMIAST SIE USPOKOIĆ:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to naprawde bolało spociłam sie w sekunde

reklama
Ja w takich chwilach raczej zachowuję spokój i czekam aż przejdzie ewentualnie nospę aplikuję, jakbym wpadła w panikę to mój by zawału dostał, strasznie przewrażliwiony jest na punkcie mojej ciąży odkąd leże...

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:

Ja w takich chwilach raczej zachowuję spokój i czekam aż przejdzie ewentualnie nospę aplikuję, jakbym wpadła w panikę to mój by zawału dostał, strasznie przewrażliwiony jest na punkcie mojej ciąży odkąd leże...
przykro mi bardzo ze musisz leżeć -wspołczuje ale już niedługo;-);-);-);-)
ja lezałam przez miesiac i znam ten bol nikomu nie życze
pozdrawiam

nowamagdak myślę, że jeżeli ktoś ma predyspozycje do rozstępów, to żaden krem nie pomoże, co najwyżej zmniejszy ich ilość. Ja osobiście używam ziajki mamamia i nie narzekam, choć rozstępy wyszły na pupie i troszkę na biodrach, ale widocznie wyjść musiały. Nie ma co się łamać.

Ja 2 miesiące stosowałam Perfecta mama a od 6 miesiąca tylko balsamy nawilżające:) Bo głównie chodzi o to by skóra była dobrze nawilżona. I tak jestem zaskoczona, że mam dopiero teraz pierwszego rozstępa. Ale po porodzie pewnie też wyskoczą.

No nic, czas malnąć pazurki:))

reklama
No fakt, mało przybrałam bo 4 kg. Poszło jedynie w brzuszek. A że on tak zbyt gwałtownie nie rósł to się więcej rozstępów nie porobiło:)

Do góry