reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dobra lista poprawiona !! kurcze troche zabawy przy tym jest :) i zauwazylam ze cos terminy sie rozjezdzaja z suwakami ale trzymam sie tego co podalyscie na liste!!

dobry wieczór!
nie zaglądałam na forum z przyczyn technicznych, a tu prosze jakie świetne wiadomości :-).
Gratuluję Mamusiom !!

u mnie po staremu, pani dr nakazała bezwzględne leżenie, jeszcze przynajmniej 2tyg. ale nie biorę fenoterolu, tragicznie się po nim czułam, serducho mi nawalało okropnie, a po ostatnim incydencie pani dr stwierdziła że lepiej go nie przemęczać. dlatego mam nospe forte4x, magnez. a w razie W papaweryna, fenoterol ew i szpital. w piątek miałam usg, córunia ułożona wkońcu główką w dół no i ważyła 2600.
zamierzam nadrobić zaległości! życzcie mi powodzenia, bo to przynajmniej kilka dni :-)

Skubane wredne kobity czemu one juz sa po a nam tyle jeszcze zostalo??:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Teraz to bedzie coraz gorzej, wszystkie sie rozpakuja a ja??:crazy::crazy::crazy::crazy:
Mea a co z babcia??

no własnie ! moze nie przez caly dzien ,bo po 10-12 godzinach kaza wstawac ,zeby sie zrosty nie porobily,ale jakby nie bylo chyba dosyc bolesnie wygladalaby taka wizyta w toalecie:eek: zreszta zarowno po cesarce jak i zwyklym porodzie...

Ja rodziłam sn i miałam lewatywę, co ciekawe nie chciano mnie wypuścić w 3-ciej dobie ze szpitala bez wypróżnienia. Pamiętam jak już spakowana siedziałam w WC i zmuszałam się bo bardzo chciałam wyjść do domu. :-D

Kurcze, rozpakowywanie prezentów się zaczęło. Emocje ogromne.

A ja mam dziś nietypowe przypadłości: drętwieję, nogi, podbrzusze, jakieś dziwne skurcze mnie łapią, czuję się niekomfortowo. Czy dobrze pamiętam, że magnez jest na takie rzeczy?

Skubane wredne kobity czemu one juz sa po a nam tyle jeszcze zostalo??:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Teraz to bedzie coraz gorzej, wszystkie sie rozpakuja a ja??:crazy::crazy::crazy::crazy:
Mea a co z babcia??

no tak w ferworze wlaki i gratulacji zapomnialam powiedziec ze jeszcze mam 2 dni gratisowego urlopu /tesciowa jeszcze zostala w kietrzu!!/ a babcia za nic na swiecie nie chce do rybnika przyjechac i tesciowa jest "zrozpaczona" ze musi tam z nia siedziec ... powiedziala ze we wtorek wroci /co wcale mnie tak znowu nie bawi/ ale nie wiem na jak dlugo :)

Ja rodziłam sn i miałam lewatywę, co ciekawe nie chciano mnie wypuścić w 3-ciej dobie ze szpitala bez wypróżnienia. Pamiętam jak już spakowana siedziałam w WC i zmuszałam się bo bardzo chciałam wyjść do domu. :-D

Kurcze, rozpakowywanie prezentów się zaczęło. Emocje ogromne.

A ja mam dziś nietypowe przypadłości: drętwieję, nogi, podbrzusze, jakieś dziwne skurcze mnie łapią, czuję się niekomfortowo. Czy dobrze pamiętam, że magnez jest na takie rzeczy?

Bierz magnez, nie żałuj sobie. Może Maluszek tak się ustawił, że naciska Ci na jakiś nerw i stąd te drętwienia tamtej części ciała.

reklama
Do góry