reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Bo to jest chyba doktor do bezproblemowych ciąż!!!! Z Hanią nic nigdy mi się nie robiło więc myślałam żę teraz będzie tak samo:no: Dobrze że już mogę spokojnie rodzić więc nawet jeśli coś tam się skraca to już nie problem:-)

No tak:-( ale na szczęscie juz koniec.
Maggie fajna wiewióra albo pan wiewiór;-)

Witam w niedzielę :)
widzę, że zaczyna się rozpakowywanie powoli :-) gratulacje dla szczęśliwej Mamy :)
Mnie przedwczoraj gin powiedziała, że Mały raczej się nie spieszy na świat i pewnie wyskoczy po terminie. No cóż, zobaczymy :)
Na razie ćwiczy kocie ruchy :-D

no własnie nie koniecznie równiutka i okragla..najczesciej kobiety myla to z wypinaniem sie dzieck , czesto z jednej strony a ta sa poprostu skurcze macicy...ja mialam zawsze taka twarda gule z jednej strony jakby mi sie na maxa dzieciatko wypielo pupcia, brzuch byl wtedy w mocno dziwnym krztałcie:szok::crazy:

To ciekawe jest, nie wiedziałam, że tak się objawiają skurcze - może ja je mam i nawet nie wiem, bo nie boli?

haha kazala jutro po siebie przyjechac i powiedziala ze chocby za fraki ale babcie tu przywiezie /qrwa czy ona kiedykolwiek zacznie sie liczyc z naszym zdaniem czy raczej sie tego nie doczekamy ??????????? mariusz jej powiedzial co mysli o przywozeniu tu babci, babcia o tym nie chce slyszec ale ta pinda sie uparla i postawi na swoim !!!!!! no q jego mac !!!!/

No proszę Cię, tylko bez nerwów :-D

to podejmujesz rekawice ??

No pewnie że tak. Ja jestem pewna że jakoś dam radę :tak:

Hej Dziewczyny,

Ja już po masakrycznej nocy: za dużo łażenia wczoraj plus ćwiczenia w SR i moje gnaty nie wytrzyamały. Śniadanko zjedzone.
A to fotka z mojego wczorajszego spacerku: Zobacz załącznik 180600

Wiewióra!!! No jakbym lustro widziała :-D:-D:-D

Laseczki mój A wczoraj kupił dla Kaja kocyk. W szoku byłam, ale jest śliczny niebieściutki z misiem i taki mięciutki że szok :tak:
Ja dzisiaj jadę na 2012 z koleżanką a wcześniej na pizze i A. mi mówi, żebym tylko za bardzo się nie opiła :-D:-D:-D

cześć laseczki! ja jeszcze się nie wykopałam spod kołdry - zimno i ani mi się nie chce wstawać... no ale trzeba się ruszyć bo głodna się robię. a mam sałatkę jarzynową na śniadanko :tak:

tragicznie się czułam wieczorem, serce mi waliło jak oszalałe i znowu ciśnienie skoczyło na 145/90... a dziś odstawiam Fenoterol i ciekawe co się będzie działo.

Witam w niedzielę :)
widzę, że zaczyna się rozpakowywanie powoli :-) gratulacje dla szczęśliwej Mamy :)
Mnie przedwczoraj gin powiedziała, że Mały raczej się nie spieszy na świat i pewnie wyskoczy po terminie. No cóż, zobaczymy :)
Na razie ćwiczy kocie ruchy :-D

To ciekawe jest, nie wiedziałam, że tak się objawiają skurcze - może ja je mam i nawet nie wiem, bo nie boli?

No proszę Cię, tylko bez nerwów :-D

a ile ten twoj szkrabek wazy ?? podawala ci lekarka ??
co do nerwow ... niedoczekanie moje ... chociaz juz dzis jakos spokojniej do tematu podchodze !!

cześć laseczki! ja jeszcze się nie wykopałam spod kołdry - zimno i ani mi się nie chce wstawać... no ale trzeba się ruszyć bo głodna się robię. a mam sałatkę jarzynową na śniadanko :tak:

tragicznie się czułam wieczorem, serce mi waliło jak oszalałe i znowu ciśnienie skoczyło na 145/90... a dziś odstawiam Fenoterol i ciekawe co się będzie działo.

no zobaczymy jak to bedzie :) czy od razu se zacznie czy tez poczekasz jak karolak :)

dzis czekamy na wiesci od marty :) jak po przeprowadzce i jak w szpitalu !!

No i ja witam
Bóle miałam jeszcze długo, ale nie nasilały się, więc do szpitala nie pojechałam;-)
Ciekawe kiedy urodzę...Myślicie, że szybko czy jeszcze poczekam?

Ja już sama nie wiem...

reklama
Do góry