reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a ja czasem zaluje ze nie jestem pijana bo bym sie tak nie wqrzala !!!

a jeszcze jesli idzie o dotykanie brzuszka to nawet moja mama go nigdy nie dotyka!! zadna siostra tylko ta najmlodsza !! no i jak sie mloda obrazila to jej laski wyoslily ze takie dotykanie brzuszka jest zarezerwowane tylko dla mamy i taty !!! i ze one tez nie lubily jak sie brzucha ktokolwiek odwazyl dotknac :)
Oj ale bym napiła się piwka. A u mnie brzuszek dotykam nałogowo ja choć staram się coraz mniej bo to podobno skurcze prowokuje (ale chyba z samego dotykania nie, nie głaszczę tylko dotykam), Mój i moja mama. Mała to ją nawet słucha:-) Moja mama mówi do niej ''Martynko kopnij babci, przybij piątkę'' i Mała od razu kopa zapodaje:-)

reklama
mi Asia przed porodem pisała ze jej nie trza lewatywy bo za przeproszeniem sraki z nerwów dostanie :-D
ale chyba jednak miala lewatywe :-D
a ona se juz drugi raz rodziła.. a co my pierworódki mamy powiedzieć :O

a ja mam dzis jakis taki niedobor forumowania ... no ale trzeba sie klasc do lozeczka bo jutro koniec rumakowania ... tesciowa nieuchronnie wraca do domu ;(
poza tym troche mi dzis brzuszek sie stawia caly dzien wiec lepiej bedzie jak poleze conieco !!

reklama
Ja chyba też zaraz zaloguję się do łóżka, życzę wszystkim dobrej nocy :-)

Acha, i zrobiłam dzisiaj w końcu tiramisu, synek wymógł na mnie i musiałam przemóc swojego kulinarnego lenia :-D:-D:-D:-D

Do góry