reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no mamuski zaczyna sie rozpakowywanie:):):

ja \mea dzis nic na temat tesciowych nie chce slyszec ale przemilcze ten temat bo mnie szlag trafi............

u mnie nic nowego... objezdzilismy dzis pol miasta w poszukiwaniu zyrandola bo ten nasz to tylko przez okno wyrzucic....

dzis przyszla ostatnia przesylka -kocyk-fajowy:-):-)

my w zeszłym roku kupiliśmy żyrandol w castoramie no i przyjechaliśmy do domu a tu się okazuje,że można zapalić wszystkie 5 lampek albo wcale :-D
i zaś na drugi dzień trzeba było gonić 100 km w jedną stronę po inny bo trzeba by było bankructwo ogłosić

O Aśka niezle :) niezle :) bedzie 3 dzidzia wypakowana u Nas :)

Odnośnie mężów to mój gra na PS3 :/ wywale ten chlebak i zaprzestanie grania, chociaz z drugiej strony wiem, że nie bedzie miał już po porodzie tyle czasu na granie ....... więc niech gra póki może.

reklama
O Aśka niezle :) niezle :) bedzie 3 dzidzia wypakowana u Nas :)

Odnośnie mężów to mój gra na PS3 :/ wywale ten chlebak i zaprzestanie grania, chociaz z drugiej strony wiem, że nie bedzie miał już po porodzie tyle czasu na granie ....... więc niech gra póki może.
ja sobie dzisiaj uświadomiłam,że skończy się spanie do południa:-:)-:)-(

Do góry