reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja sobie dzisiaj uświadomiłam,że skończy się spanie do południa:-:)-:)-(

Jak i wiele ,wiele innych rzeczy ehhh .....

Spokój, cisza, sen, prawdopodobnie apetyt :tak: przez pranie, prasowanie, gotowanie, zmywanie, karmienie, przewijanie, usypianie ehh,

Ale jedno jest pewne, nie stracimy WOLNOŚCI ;) to straciłyśmy na slubnym kobiercu hehe ;)

reklama

Spokój, cisza, sen, prawdopodobnie apetyt :tak: przez pranie, prasowanie, gotowanie, zmywanie, karmienie, przewijanie, usypianie ehh,

Ale jedno jest pewne, nie stracimy WOLNOŚCI ;) to straciłyśmy na slubnym kobiercu hehe ;)
szwagier składając mi życzenia ślubne powiedział "a teraz słowo Wolność możesz wykreślić ze swojego słownika"
złota myśl:-)

aaaaaaaaaaalllle tu dzis cisza.....;-)az nie ma co robic -tak sie wszystkie rozleniwily!!!!! no ale nie dziwie sie z jednej str bo i ja jakiegos lenia mam......

ja na ślubnym kobiercu jeszcze nie byłam;-)...a o wolnosci to i tak bede mogla sobie niebawem pomarzyc tylko;-)

Hej Laski,

Ale zabiegany dzionek dziś miałam. I nawet szkołę rodzenia namówiłam. Ale wyniosłam tylko ból pachwin bo ćwiczenia były. Jutro - opieka nad noworodkiem.

Hi hi - ale mam zajefajne butki z North Face'a na zime. Cena mnie powaliła ale co tam :tak:

Aco byście powiedziały na to ? Dzidzia już zabrana do mierzenia,mąż poleciał robić fotki, a tu nagle cała ekipa: wszystko mamy ? Brakuje jednego wacika !!! i panika w sali ...moja siostra to myslala,ze zawału dostanie. Jeden do drugiego cos przebvakuje szukaja, telefon : znalazł sie przy dziecku ... ufff... a chcieli znowu ciąć ;)) no nieźle
Mojej mamie coś zostawili naprawde, wypisali do domu a ona dostała gorączki i prawie się przekręciła bo to zaczęło już tam gnić czy coś.

A co do znieczulenia to ja twierdze ze bardzo rzadko je podaja bez zaplaty:tak:ja nie mialam znieczulenia i teraz raczej tez go nie chce:no:jakos przezylam pierwsze doswiadczenie wiec wiem co mnie czeka,mam nadzeje ze jednak nie bedzie to trwalo za dlugo bo moze wtedy zmienie zdanie:tak:moj gin jednak twierdzi ze lepiej rodzic bez zoo:tak:i jesli trafie ze to on bedzie odbieral porod to on juz sie postara zeby bylo w miare szybko.
U mnie jest za free ale ja jestem na etapie że nie chcę .

Dziewczyny, wiem, że to nieładnie zaczynać swoją "karierę" na forum od prośby o pomoc. Wybaczcie, ale nic mądrzejszego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Od połowy ciąży mam nadciśnienie tętnicze, a od dwóch dni pojawiły się u mnie delikatne obrzęki (stopy, dłonie, twarz), które niestety nie schodzą po nocy. Nie chcę siać paniki i jechać zaraz na IP, może któraś z Was coś podobnego przechodziła/przechodzi. Dziś zaczynam 35 tydzień ciąży.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Ja mam to samo ale żadnych leków nie biore. Tylko magnez, no-spa, żelazo
Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"
Już chyba po, nie? Może niedługo się odezwie.

Teraz czekamy na wiadomosci od ASKI:-)ale jestem niecierpliwa:tak:juz bym chciala wiedziec co i jak u niej:-)

Tez tak mysle:tak:tylko ze ja to wszystko stracilam juz 3,5 roku temu:tak:teraz bedzie nad czym chodzic:tak:

cześć dziewczynki, witam się wieczorową porą. głowa mnie boli cały dzień, łapią mnie skurcze i brzuch mi już nie sterczy przy siedzeniu, tylko opada na uda... z tą migreną już nie daje rady i chyba wezmę drugi paracetamol.

trzymam kciuki za Martę i czekam na wiadomości od Asi.

reklama
Do góry