reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A co wróciła już :-), że tak dobrze o niej mówisz? czy zostaje poza domem na następny tydzień:-D:-D:-D?

predzej to pierwsze wrocila i moze jakis prezencior sprawila:-) ze mea taka happy jest :-)hehee

haha kazala jutro po siebie przyjechac i powiedziala ze chocby za fraki ale babcie tu przywiezie /qrwa czy ona kiedykolwiek zacznie sie liczyc z naszym zdaniem czy raczej sie tego nie doczekamy ??????????? mariusz jej powiedzial co mysli o przywozeniu tu babci, babcia o tym nie chce slyszec ale ta pinda sie uparla i postawi na swoim !!!!!! no q jego mac !!!!/

reklama
a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr
mnie też
co to za przyjemność patrzeć jak inni piją i się bawią:cool2:

reklama

no dokladnie o to chodzi !!!!! i te ciegle pytania "a jak sie czujesz?? a jak mala sie rusza?? i historie porodow rodzinnych !!!!! jak na poczatku ciazy jeszcze to jakos znosilam tak teraz doprowadzaja mnie te rozmowy do szewskiej pasji !!!! no i ostatnio zwyzywalam moja mlodsza siostre za dotykanie brzucha !!!! mloda sie obrazila na co moja mama i dwie stare siostry powiedzialy prawie hurem "jak bedziesz w 8 miesiacu ciazy to ci to przypomnimy!!!!"

Do góry