reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr

Mam to samo:laugh2: I myślę:' Jejku co ich tak bawi?':-D:-D
A wiadomo, że po kilku swiat jest piękniejszy:laugh2:
Ale bawi mnie też opóźnione zachwania i reakcje...i cieszę się, że nie piję :-D

reklama
Mam to samo:laugh2: I myślę:' Jejku co ich tak bawi?':-D:-D
A wiadomo, że po kilku swiat jest piękniejszy:laugh2:
Ale bawi mnie też opóźnione zachwania i reakcje...i cieszę się, że nie piję :-D

a ja czasem zaluje ze nie jestem pijana bo bym sie tak nie wqrzala !!!

a jeszcze jesli idzie o dotykanie brzuszka to nawet moja mama go nigdy nie dotyka!! zadna siostra tylko ta najmlodsza !! no i jak sie mloda obrazila to jej laski wyoslily ze takie dotykanie brzuszka jest zarezerwowane tylko dla mamy i taty !!! i ze one tez nie lubily jak sie brzucha ktokolwiek odwazyl dotknac :)

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"

ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) na takie wiadomosci czekalam:-):-):-):-) i oczywiscie trzymam kciuki ale i tak napewno wszystko bedzie dobrze:-)

Ja juz uporalam sie ze wszystkim co mialam zaplanowane:-)teraz czas na relaks;-)
Dziewczyny, wiem, że to nieładnie zaczynać swoją "karierę" na forum od prośby o pomoc. Wybaczcie, ale nic mądrzejszego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Od połowy ciąży mam nadciśnienie tętnicze, a od dwóch dni pojawiły się u mnie delikatne obrzęki (stopy, dłonie, twarz), które niestety nie schodzą po nocy. Nie chcę siać paniki i jechać zaraz na IP, może któraś z Was coś podobnego przechodziła/przechodzi. Dziś zaczynam 35 tydzień ciąży.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Jest to raczej normalna przypadloscia przy nadcisnieniu:tak:wiem bo sama wygladalam jak napompowany balon:-(teraz tez zaczynam puchnac i gin nic na to nie mowi:no:tak juz czesto bywa.

popatrz na marte - tez tak mowila i 2 dzien jest spokoj ... karolak bez fenka jua prawie tydzien !! nie mow hop poki nie przeskoczysz !!!

I kto to mowi:-)ty nastawiasz sie na styczen a mozesz wyprzedzic jeszcze nie jedna z nas:tak:

Witam Was w ten piekny słoneczny dzień :cool2:

Mnie dwa dni temu znów zanczeły łapać skurcze...byłam na ktg-regularne co 3 min. i bardzo silne ,ale nie bolesne :szok:mój doktor załamał ręce ,bo biore już wszytsko co jest możliwe na raz w najwyższych dawkach:-( przyładowaliśmy jeszcze pare zastrzyków z nospy, dodatkowo pare czopków ze skopolanu i po 20 godzinach przeszło...ufff oby jeszcze wytrzymac trochę:tak:

Wytrzymaj jeszcze troche;-)dobrze ze szybko reagujesz i ze sa takie leki ze da sie to wszystko powstrzymac;-)

A ja siedzę cały czas i Was podczytuję, ale nie chce mi się nawet pisać:-D
Nuda zabija! Trzeba iść na zakupy, bo pustki! Jeny kupię sobie POMARAŃCZĘ!!! Ostatnio jem je jak głupia:laugh2:

Ja ostatnio tez obzeram sie pomaranczami i mandarynkami:tak:

Skurcze mnie dopadły:baffled:
Boli jak cho...a
czekam aż przejdzie...

I co przeszlo?

haha kazala jutro po siebie przyjechac i powiedziala ze chocby za fraki ale babcie tu przywiezie /qrwa czy ona kiedykolwiek zacznie sie liczyc z naszym zdaniem czy raczej sie tego nie doczekamy ??????????? mariusz jej powiedzial co mysli o przywozeniu tu babci, babcia o tym nie chce slyszec ale ta pinda sie uparla i postawi na swoim !!!!!! no q jego mac !!!!/

Przerypane macie,ja jednak bym babci nie wpuscila do siebie:no:niech tesciowa ustapi jej miejsca.

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Trzymamy kciukiaski:-)
A nie napisala dlaczego tak nagle podjeli taka decyzje?Cisnienie znowu skacze?

Tak sobie mysle co sie dzieje z Martuska,nie wiem czy dobrze pamietam ale to chyba jej mieli w piatek odwracac dzidziolka?Ciekawe czy sie udalo?

myslalam ze mamy blizniakow rozpakuja sie wczesniej ale widac nie spieszno im tak bardzo :)

anka a jak sytuacja u ciebie na froncie ??
nijak.. siedze z tył«kiem u mamy.. a że dzisiaj mija nam 21 miechów to bartek dzwonił do mojej mamy czy tu jestem i czy moze przyjechac..ona ze nie a on ze i tak przyjedzie.. o_O

reklama

ogolnie jest bleeeee

Wow to niezle... 3mam kciuki :)

Do góry