reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A u mnie w Szczecinie jak zwykle szaro, buro, depresyjnie- nienawidzę takiej pogody-niestety w szczecinie jest ona często- taki mikroklimat, w dodatku ta wilgoć:no::no::no::no:
Nie dziwię się, że Niemcy przed wojną mogli mieszkać tu tylko kilka lat, potem mieli obowiązek na jakiś czas zmienić miejsce zamieszkania.
Słońca nie widziałam z 2 tyg.

przyjedz do mnie :) pieknie jest !!!

reklama
Witam się sobotnio!
U nas też ładna pogoda, słoneczko świeci i jest ciepło. Niestety mąż mi uciekł na jakieś dwie godziny do pracy i siedzę sama, ale nic to.
eliza ładnie Gabrysia rośnie, jeszcze troszkę wytrzymajcie.
23marta trzymamy kciuki za jutro!
Mexi u nas właśnie jeżeli cesarka nie jest przeprowadzana w trybie natychmiastowym to można sobie wybrać znieczulenie, stąd mój dylemat. Ale tak na 90% jestem zdecydowana na zoo, tylko będę musiała Sławkowi powiedzieć, żeby mnie pilnował z tym podnoszeniem głowy.
Zastanawiam się kto wymyślił, że w ostatnich tygodniach ciąży dzieci mniej się ruszają. No po moim tego zupełnie nie widać.

ja narazie jestem na etapie zjedzonego obiadu ... sprzatanie przedemna, zmywanie garow i calej kuchni i musze sie wykapac bo kolo 17 jedziemy do szfagra na impreze ...
nawet mi nie mów takich rzeczy ! ile ja bym oddała za to żeby móc sobie posprzątac ,albo cos porobic w domu :crazy: ...o wyjscu nawet nie marze....:-(

mój rosołek jest ready tylko czekam na makaron i amkam bo głodna się zrobiłam
a jak mi się chce gazowanego!!!!
a sklep dopiero za godzinę otwierają-uwielbiam życie na wsi:-D
kuchnia posprzątana
ciuszki poschły super już nie mówiąc o pościeli która genialnie pachnie:tak:
jeszcze tylko łazienka i podłogi:tak:

ja mysle o zoo ... ale musze to na spokojnie obgadac z lekarzem ...

powiedz mi tylko czy przy zoo trzeba lezec na lozku ?? bo nie wiem czy sie straci czucie w nogach czy nie ??

w szpitalu gdzie bede rodzic ponoc jest za free
j

jak u mnie w szpitalach bedzie za free to chyba tez skorzystam ;-)

no nic biore sie dalej za pranie ciuszkow.... juz niewiele zostalo juz 2 pralki poszly ale znowu ktos cos przynios cos ja wypatrzylam i sobie piore tymrazem recznie :)))

no i dzis pierwszy raz przewijałam i przebierałam 2 tyg, dziecko o jeju hehe czlowiek niezle sie napoci zanim przewije i przebierze hehe niwiedzialam ze to taka sztuka hehe ale dałam sobie rade nawet igorek nie byl tak bardzo zazdrosny i nie dokuczał ;-)

reklama
Do góry