reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

głupia jestem wiem...
najgorsze jest to że on to tak poobracał że ja czuje ze to moja wina..
ale czy ja tak duzo wymagam?
zeby byl odpowiedzialny w koncu... czy to jest kooorwa tak duzo? :(
TO NIE JEST TWOJA WINA!!!!!!!!! I nie myśl nawet o przepraszaniu
Wiesz co, odpowiedzialność to dla niektórych facetów jednak za duuuuuuużo, duuuużo za duuuuuuuużo. Znam to z autopsji niestety.

Facet który bije Kobiete to ostatni chu..... A facet który bije Kobiete w ciąży to już wogóle śmieć i nic więcej

Ostatnia edycja:
reklama
głupia jestem wiem...
najgorsze jest to że on to tak poobracał że ja czuje ze to moja wina..
ale czy ja tak duzo wymagam?
zeby byl odpowiedzialny w koncu... czy to jest kooorwa tak duzo? :(

anka to jest typowe zachowanie facetow !! bedzie mowil ze wszystko jest twoja wina ale ty nie sluchaj takiej gadki tylko zrob wszystko zebys i ty i nikola byla bezpieczna !!!!

mnie mama porzuciła jak miałam niecały roczek.. zawsze sobie mowilam ze bede robic wszystko zeby moje dziecko mialo oboje rodziców.. ale ile mam tego znosić?..

mnie mama porzuciła jak miałam niecały roczek.. zawsze sobie mowilam ze bede robic wszystko zeby moje dziecko mialo oboje rodziców.. ale ile mam tego znosić?..
:-:)-:)-(

Nie mozesz tego znosić. A co jak podniesie rękę na Nikole bo za głośno płacze? Albo jak Nikola zobaczy jak Tatuś bije Mame?

ANOOLA ty go nie bron i nawet nie mysl ze to ty jestes winna:no:jak mozna podniesc reke na kobiete ktora nosi w sobie dziecko:szok:normalnie nie wierze:no:nie patrz na to ze bedziesz sama z dzieckiem,czasami tak jest naprawde lepiej:tak:a on moze jak ty bedziesz nieugieta to moze wtedy dopiero zrozumie co dla niego znaczycie.Nie daj sie tak traktowac bo co bedzie pózniej?

Ehh nie wiem co mam powiedziec bardzo mi przykro Anoola ze masz taka ciezka sytuacje chyba rozmowa z nim nic nie zdzialasz jak z tego co piszesz co rusz jest gorzej ciezko na pewno postanowic cos w takiej sytuacji bo pewnie go kochasz ale musisz byc dzielna i sie postawic bo do niego nic nie dotrze powie ze przeprasza a za 2 dni bedzie jeszcze gorzej obym sie mylila i zeby sie wszystko wyjasnilo ale jak podniosl reke na Ciebie to nie ma co tu gadac trzeba sie zwijac:(

ja juz naprawde nie wiem nic.. :(
póki co gadam z mamą na ten temat...
komuś w koncu musze sie wyzalic..a komu jak nie Wam i mamie..

reklama
bo mam tego wszystkiego serdecznie dosyć..
głupia bylam że sie łudziłam że on sie zmieni.. jak mieli moi rodzice przyjechac to wielki Bartek bez pieniedzy był..a teraz pojechał pić W PRACY !! to na to pieniadze ma.. a pozniej przyjdzie koniec miesiaca to mi powie zebym do mamy poszla po kase pozyczyc...
ale w zyciu mi nikt nie naubliżał jak on dzisiaj..
wszytsko zniosłam.. do momentu gdy mi nie powiedzial 'w domu to Cie chyba kooorestwa nauczyli tylko'
booosz ale mu przywaliłam..

mam w dooopie takie coś... ;(
Ojojoj.. aż nie wiem co napisać:eek:

Do góry