reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a mi coś ciśnienie skoczyło. jak się średnio utrzymuje na 130/80 to teraz 150/90 :baffled: jak nie spadnie rano to pewnie zadzwonię do gina (i co usłyszę? "proszę jechać na ip!")...

reklama
też mam dwie butelki z Aventu, ale będę je używać dopiero do zimnych napoi, bez podgrzewania...
się ostatnio nasłuchałam od położnych na temat Aventu i wolę dokupić ze dwie inne butelki (np. Tommee Tippee albo Dr Brown).

Ja bede uzywala tommee tippee. Tym bardziej ,ze sa przystosowane do zamiennego karmienia piersia. Ksztalt smoczkow jest na ksztalt piersi i naturalnego sutka i do tego dzidzie musza sie napracowac ,zeby z nich cos polecialo tak samo jak przy cycusiu. Wiec jesli bedzie potrzeba sciagnac pokarm mam nadzije ze nie bedzie problemu z powrotem do piersi.

Ja bede uzywala tommee tippee. Tym bardziej ,ze sa przystosowane do zamiennego karmienia piersia. Ksztalt smoczkow jest na ksztalt piersi i naturalnego sutka i do tego dzidzie musza sie napracowac ,zeby z nich cos polecialo tak samo jak przy cycusiu. Wiec jesli bedzie potrzeba sciagnac pokarm mam nadzije ze nie bedzie problemu z powrotem do piersi.

dokładnie, między innymi dlatego mój wybór padł na tę firmę.

He he, coś ja też tak czułam że po fenku to tak szybko nie pójdzie.

Ja się no-spą szprycuje cały czas i może ona tak silna nie jest jak fenek ale mam czuja że moja macica się rozleniwi po niej na maksa. Pogadam z lekarką kiedy przestać brać.

reklama
Do góry