reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dzieki dziewczyny...
postaram sie jeszcze z tym przespac.. i rano podjąć radykalne kroki..
najwyrazniej odejde..

Spier....aj czym prędzej, pamiętaj nie będziesz siebie szanować, nikt nie będzie Ciebie szanował.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dasz rady, nie jedna dała rady!!!!!!!
Lepiej być samej z dzieckiem niż w chorym związku!!!!

Poczytaj sobie forum "samotna matka , samotna w ciąży " na babyboom, zobaczysz jakie tam są mądre i dzielne kobiety.
Ja je strasznie podziwiam i pomimo, że jestem w innej sytuacji to one młode ale dzielne dodają mi dużo sił:tak::tak:

Czesc laseczki ja chyba tylko na chwilke bo juz mnie tak strasznie bola plecy ze nie wyrabiam. Wiec po wizycie u gina i po odstawieniu fenoterolu sprawy maja sie tak ze szyjka jakos tam sobie jeszcze trzyma, ale skurcze sie pisza na KTG silne i zreszta czuje je calkiem bolesnie, taka przymiarka do porodu hehe.

Generalnie bez rozpisywania sie stanęło na tym ze na ten moment rodze SN, w niedziele mój doktor ma dyżur, mam sie zgłosic rano do szpitala i bedziemy sie rodzic....

Z wynikow to ciagle spadaja mi plytki, mam teraz tylko 91 tys a startowalam z 260tys, i mam za wysokie d-dimery, mam 4000 a norma jest do 500 i dlatego biore na to zatrszyki przeciwkrzepliwe podskornie i mysle ze one nie sa takie obojetne dla dzieci i juz wole zeby sie urodzily w niedziele skoro juz sa na tyle duze ze im nic nie grozi.

A jutro jeszcze przewozimy ostatnie rzeczy do nowego mieszkanka, wiec wszytsko jakos tak na styk wyszło...

Czesc laseczki ja chyba tylko na chwilke bo juz mnie tak strasznie bola plecy ze nie wyrabiam. Wiec po wizycie u gina i po odstawieniu fenoterolu sprawy maja sie tak ze szyjka jakos tam sobie jeszcze trzyma, ale skurcze sie pisza na KTG silne i zreszta czuje je calkiem bolesnie, taka przymiarka do porodu hehe.

Generalnie bez rozpisywania sie stanęło na tym ze na ten moment rodze SN, w niedziele mój doktor ma dyżur, mam sie zgłosic rano do szpitala i bedziemy sie rodzic....

Z wynikow to ciagle spadaja mi plytki, mam teraz tylko 91 tys a startowalam z 260tys, i mam za wysokie d-dimery, mam 4000 a norma jest do 500 i dlatego biore na to zatrszyki przeciwkrzepliwe podskornie i mysle ze one nie sa takie obojetne dla dzieci i juz wole zeby sie urodzily w niedziele skoro juz sa na tyle duze ze im nic nie grozi.

A jutro jeszcze przewozimy ostatnie rzeczy do nowego mieszkanka, wiec wszytsko jakos tak na styk wyszło...

gratuluje perfekcyjnego zgrania w czasie !!! normalnie szok ze sie to tak udalo !!!

a co do porodu SN to ja ci szczerze wspolczuje !! ja sobie nie moge wyobrazic jak jedna panienke urodzic a tu masz 2 dorodnych chlopakow !!!
ciekawe jak bedzie z karolak bo z tego co mi pisala to sie nie moga lekarze zdecydowac i chca zeby jedno rodzila SN a drugie CC !!! glupota straszna !!!

a ciekawe jak tam daffodil ... nie pisala czy jest w domu czy zostala na oddziale ...

reklama

A to nie Ty pisałaś, że masz swędzenie????
A swędzenia w ciąży to coś z wątrobą, i może stąd te niskie płytki??

Chyba dobrze kojarzę, jakby coś to proszę mnie poprawić przyszła pani doktor :-)

Do góry