madziara-kr
Fanka BB :)
niezlezjadłam kotleciki mielone, i przed chwilą snickersa i twixa mniam mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niezlezjadłam kotleciki mielone, i przed chwilą snickersa i twixa mniam mniam
nie trzeba miec podbitej...trzeba miec podbita a u mnie to nawet pieczatka nie starsza niz miesiac przed porodem ;/
ale slyszalam, ze czasem kobietki zapominaly i nic sie nie dzialo, tylko ktos dowozil pozniej
właśnie, ponawiam pytanie sylwik: jak liczyć ruchy dziecka - pojedynczy kopniak, serię kopniaków, każde wypinanie się?
a oczyszczanie przed porodem to wymioty czy ta druga strona sie uaktywnia??A ja dziś latam do wc co coś zjem to idę mam nadzieję że to jeszcze nie oczyszczanie przed porodem :-)
A właśnie chyba dołem jak u mnie,choć górą też się zdarza, ja przez całą ciążę nie miałam biegunki, dlatego się dziwię...a oczyszczanie przed porodem to wymioty czy ta druga strona sie uaktywnia??
to ciekwe jak ja to rozpoznam jak u mnie po zelazie to standardA właśnie chyba dołem jak u mnie,choć górą też się zdarza, ja przez całą ciążę nie miałam biegunki, dlatego się dziwię...
u mnie nie przyjma bez legitymacji, tak mi powiedzianonie trzeba miec podbitej...
kobieta w ciazy nie musi byc ubezpieczona.
ja nie mialam wogole ostatnio bo dopiero w zusie sie wyrabiala...
liczy sie seryjki kopniakow..nie pojedyncze...bo moznaby zwariowac..
oanmietam jak lezalam na PC i laska po terminie przyszla i miala bardzo ruchliwa coreczke
i tez jej polozna nie powiedziala jakliczyc..
i liczyla po ok. 150 ruchow..
rano przyszedl lekarz patrzy na karte ruchow i galy mu z orbit wychodza...
pyta sie czy zawsze sie tak dzieco duzo rusza...
i juz na boku sie zastanawiaja jakie badania zrobic usg itd...
az w koncu jedna madra lekarka zapytala jakona to liczyla bo to by bylo niewykonalne i wtedy tez sie dowiedzialam ze to maja byc serie a nie pojedyncze kopniecia
ja sie najadlam ciasecze i usnelam
dopiero wstalam po dwoch godzinach bo mnie glod obudzial...wessalam obiadek i znow mi sie chce spac...
nie wiem co sie ze mna dzieje
drugie ujscie ;-)a oczyszczanie przed porodem to wymioty czy ta druga strona sie uaktywnia??
Nie bój się na pewno rozpoznasz... intuicja nie śpi.to ciekwe jak ja to rozpoznam jak u mnie po zelazie to standard