mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea twoja teściowa bije rekordy właśnie przeczytałam o jej pomyśle z chorą babcią...
ona to jest talent sam w sobie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea twoja teściowa bije rekordy właśnie przeczytałam o jej pomyśle z chorą babcią...
O znalazlam prawdziwy porodowy kasek ;-):-) Ale ostrzegam - film dla osob o mocnych nerwach bo pokazuje porod od tej drugiej strony. Tylko dla zainteresowanych, naciecie tez jej robia.
Poród - film przedstawia proód naturalny. Film z naturalnego porodu.
w nastepnym tyg zaczną wywoływac poród, musza tylko poczekac do 38 tyg.
O kurcze ......![]()
tom się wnerwiłam...
se wstałam kurde no o 6:00 zeby do okulisty iśc.. i co? poszlam pocałowac klamkę.. bo go nie ma .. ;|
ma byc dopiero koło 20 list. , mało tego przyjmowac bedzie max 10 osób !!!
chyba bede musiała iść prywatnie..szczęście w nieszczęściu że go nie było bo przyjechalismy do domu polozylismy sie a moj madry tesc poszedl przylozyc do pieca tak narobil ze woda sie w zbiorniku zagotowała i cała spiżarka zalana..
a ta madra jędzowata teściowa jezcze z ryjem na bartka ze gdyby on poszedl przylozyc to by moze bardziej uważał i nic by sie nie stalo!!
niech no przyjdzie po kase za rachunki na ten miesiac.. to ją podliczymy za te straty ktore mamy...
plytki nam odeszły.. i nasze nowo pomalowane sciany zamiast zielone są pomarańczowe..!!
jędza.. jedna.. dobrze wie że w tym miesiącu kasy mamy mniej to jak ją prosilismy zeby nam odpuscila te cholerne opłaty to nie..!!
booooszzz nie mam siły do tej pindy..
no ale wyobrazasz sobie... i tak tych opłat nie ma w tym miesiacu dużo.. ale nam na strzał odeszło 800zł za mandat i kredyt.. to bartek jej tylko powiedzial czy moglibysmy jej nie placic bo mamy naprawde ciezko tym bardziej ze jakby nie bylo za półtora miesiaca rodze.. rto ona 'nie tylko Wam jest ciezko' i chooooy pogadane..!!!spoookoooojieeeee wdech - wydech, wdech - wydech ... bo jeszcze przez wariatke urodzisz !!!!! a z kasa to ja faktycznie podlicz za farby i kafelki i niech nie dostanie ani grosza jak ma dupe za meza !!! albo niech na szybko maluja bo jak mala przyjdzie na swiat to o malowaniu nie bedzie mowy !!!
wdech - wydech, wdech - wydech, wdech - wydech, wdech - wydech ...