madziara-kr
Fanka BB :)
jeszcze sie trzymamKochana halo halo nie ma spania mialysmy razem ta plage ogladac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze sie trzymamKochana halo halo nie ma spania mialysmy razem ta plage ogladac
Wkelila mi sie jakos ta odp dziwnie wiec przekleje bo mozna nie zauwazyc:
Skonsultowalam sie z moim T na gg i ta druga wybralismy z misiem i lekka krateczka jasny beż
NO bablowi to pewnie obojetna ta posciel ale niech ma sliczniutka Ja to kamery na porod bym za zadne skarby nie wpuscila nie ma mowy a porodow nie ogladam bo tchorz ze mnie.Sliczna sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla
Plage ogladalam i uwazam ze taki troszke naiwny ten film jest.
A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie przynajmniej na czas porodu
gdybys znalazla jakis nieprzerazajacy filmik to wrzuc linka ja bym chetnie podgladnela jak to wyglada ale sie boje, ze natrafie na teksanska masakre pila mechaniczna 3 ;-)Sliczna sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla
Plage ogladalam i uwazam ze taki troszke naiwny ten film jest.
A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie przynajmniej na czas porodu
dobranoc Cherie spokojnej...ja znikam pod prysznic i do łóżka. dobrej nocy Wam życzę!