reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny poszly kimac juz... cienkie bolki ;-)
Natalka robi łubu-dubu swojemu miskowi, miala go dzis po 20 ochrzaniac, mam nadzieje, ze nie zapomniala o Pladze :happy:
ja juz troche odjezdzam, ide po herbatke i prowiant zeby jednak dac rade do filmu

Wkelila mi sie jakos ta odp dziwnie wiec przekleje bo mozna nie zauwazyc:):
Skonsultowalam sie z moim T na gg i ta druga wybralismy z misiem i lekka krateczka jasny beż :)

Sliczna :tak: sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla

Plage ogladalam i uwazam ze taki troszke naiwny ten film jest.

A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie :-p przynajmniej na czas porodu :sorry:

Sliczna :tak: sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla

A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie :-p przynajmniej na czas porodu :sorry:
NO bablowi to pewnie obojetna ta posciel ale niech ma sliczniutka:) Ja to kamery na porod bym za zadne skarby nie wpuscila nie ma mowy a porodow nie ogladam bo tchorz ze mnie.

gdybys znalazla jakis nieprzerazajacy filmik to wrzuc linka :) ja bym chetnie podgladnela jak to wyglada ale sie boje, ze natrafie na teksanska masakre pila mechaniczna 3 ;-)

reklama
Do góry