reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny poszly kimac juz... cienkie bolki ;-)
Natalka robi łubu-dubu swojemu miskowi, miala go dzis po 20 ochrzaniac, mam nadzieje, ze nie zapomniala o Pladze :happy:
ja juz troche odjezdzam, ide po herbatke i prowiant zeby jednak dac rade do filmu

Wkelila mi sie jakos ta odp dziwnie wiec przekleje bo mozna nie zauwazyc:):
Skonsultowalam sie z moim T na gg i ta druga wybralismy z misiem i lekka krateczka jasny beż :)

Sliczna :tak: sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla

Plage ogladalam i uwazam ze taki troszke naiwny ten film jest.

A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie :-p przynajmniej na czas porodu :sorry:

Sliczna :tak: sama bym chetnie w takiej spala ;-) Chyba tez sobie z allegro zamowie bo w tych ang sklepach nie natknelam sie na zadna ktora by mnie urzekla

A teraz siedze i wyszukuje filmiki na youtube z porodow - fajnie poogladac bo mozna miec troszcze wieksze wyobrazenie tego co nas czeka na porodowce. Ale jesli chodzi o mnie to kamera zdecydowanie nie znajdzie w mojej szpitalnej torbie :-p przynajmniej na czas porodu :sorry:
NO bablowi to pewnie obojetna ta posciel ale niech ma sliczniutka:) Ja to kamery na porod bym za zadne skarby nie wpuscila nie ma mowy a porodow nie ogladam bo tchorz ze mnie.

gdybys znalazla jakis nieprzerazajacy filmik to wrzuc linka :) ja bym chetnie podgladnela jak to wyglada ale sie boje, ze natrafie na teksanska masakre pila mechaniczna 3 ;-)

reklama
Do góry