reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam wieczorkiem :tak: Fajnie Wam ze macie dzis swieto i wolny dzien. Ja dzis tez sama bo moj R poszedl na kabaret a ja nie pokonalam lenia. Glownie przez to ze ja koncze prace o 16 a on o 18 i musialabym tulac sie dwie godziny sama po miescie a to jakos nie na moje sily ostatnio :sorry:

Mnie to pocieszylo a szczegolnie ze jak to przeczytalam to akurat wyjadalam nutelle ze sloika lyzeczka :cool2: Mam ostanio faze na slodycze w sumie w kazdej postaci

madziara-kr Twoja corczeka jest moja imienniczka :-)

karnitynka na ktora posciel sie zdecydowalas?

To jest tzw. syndrom wicia gniazda :tak:
bardzo mi sie imie Emilka podoba i mam nadzieje, ze takie bedzie miala dzidzia bo po ostatnich niusach na forum wiem, ze niespodzianki sie zdarzaja i piata raczka sie pojawia ;-) wtedy bedzie Wojtus

reklama
Hello. Niezle dzis drukujecie od rana :) my wrocilismy z kina, bylismy na tej premerze "2012". Fikm nawet dobry. Oczywiscie kolejki do kas jak w Biedronce,wiec zdjelam kurtke coby wszyscy widzieli moj odmienny stan,i sie wepchalam po bileciki :) w takich momentach fajnie miec brzuch :) chyba spac sie poloze bo mnie scina..dobrej nocki

bardzo mi sie imie Emilka podoba i mam nadzieje, ze takie bedzie miala dzidzia bo po ostatnich niusach na forum wiem, ze niespodzianki sie zdarzaja i piata raczka sie pojawia ;-) wtedy bedzie Wojtus

Najwyzej Emilka bedzie nastepna ;-):-D A tak naprawde to mysle ze te pomylki nie zdarzaja sie az tak bardzo czesto wiec nie sadze zeby byla niespodzianka :happy:

Witam wieczorkiem :tak: Fajnie Wam ze macie dzis swieto i wolny dzien. Ja dzis tez sama bo moj R poszedl na kabaret a ja nie pokonalam lenia. Glownie przez to ze ja koncze prace o 16 a on o 18 i musialabym tulac sie dwie godziny sama po miescie a to jakos nie na moje sily ostatnio :sorry:

Mnie to pocieszylo a szczegolnie ze jak to przeczytalam to akurat wyjadalam nutelle ze sloika lyzeczka :cool2: Mam ostanio faze na slodycze w sumie w kazdej postaci

madziara-kr Twoja corczeka jest moja imienniczka :-)

karnitynka na ktora posciel sie zdecydowalas?
Skonsultowalam sie z moim T na gg i ta druga wybralismy z misiem i lekka krateczka jasny beż :)

To jest tzw. syndrom wicia gniazda :tak:

Nie wiem czy doczekam do Plagi.... scina mnie juz
Skajpowalam z mezem, nie kupil jeszcze burka ani nic :confused2:
Kochana halo halo nie ma spania mialysmy razem ta plage ogladac:)

reklama
Zjadlam biagietke i 4 ostatnie lodowate mandarynki jeju jakie dobre zjadlabym jeszcze ale nie dotargalam wiecej teraz czekam na ta plage ale to jeszcze troche.
Nessi piekny kotek jak ty to wyszywasz krzyzykiem?Ślicznie wyglada!

Do góry