reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no moj sie obudzil,,, jak wstalam i ciepelka juz nie czul....." gdzie moj kaloryferek sie wybiera"? a ja mu tylko spojrzenie przeslalalm ... chyba zrozumial....

Widzę, że niezłe lekcje przygotowania do życia w rodzinie się tu odbywają :-D:-D:-D. Niedługo nasi mężowie założą sobie forum na temat co począć i jak postępować ze szkolonymi zołzami:-D:-D:-D

reklama
Widzę, że niezłe lekcje przygotowania do życia w rodzinie się tu odbywają :-D:-D:-D. Niedługo nasi mężowie założą sobie forum na temat co począć i jak postępować ze szkolonymi zołzami:-D:-D:-D

łłłeeeeeeeeeee tam od razu zolzy.... ciężarne po prostu!!!!!!! :-) ile mialam jeszcze tego jego chrapania sluchac!!!!!???:eek:

dziewczyny ale mnie cip.... boli... no normalnie jakby mi zaraz mialo wszytko ze srodka wypasc!!!!!!!!! i jakie wodniste cos wyplywa... jakbym popuszczala.... :szok::szok:

Witam wieczorkiem :tak: Fajnie Wam ze macie dzis swieto i wolny dzien. Ja dzis tez sama bo moj R poszedl na kabaret a ja nie pokonalam lenia. Glownie przez to ze ja koncze prace o 16 a on o 18 i musialabym tulac sie dwie godziny sama po miescie a to jakos nie na moje sily ostatnio :sorry:

ale mam dla Was i dla siebie coś na pocieszenie

skąd biorą się dodatkowe kg w ciąży???::-):-D

dziecko ok 3-3.5 kg
łożysko: 0.7-1 kg
wody płodowe ok 1 kg
macica-1 kg
piersi -0.5 kg i więcej:-D
powiększona objętość krwi-2 kg
tkanka tłuszczowa-3-3.5 kg

Mnie to pocieszylo a szczegolnie ze jak to przeczytalam to akurat wyjadalam nutelle ze sloika lyzeczka :cool2: Mam ostanio faze na slodycze w sumie w kazdej postaci

madziara-kr Twoja corczeka jest moja imienniczka :-)

karnitynka na ktora posciel sie zdecydowalas?

A słyszałam, że przed porodem wstępują w nas nowe siły- u mnie jak na razie nie widzę żadnych sił witalnych- więc chyba z tego wniosek, że za szybko nie urodzę:-)

To jest tzw. syndrom wicia gniazda :tak:

u mnie na podwawelskim na parterze mieszkalo malzenstwo z 16 letnim synem ktory sluchal TECHNO !!! wykanczal nas psychicznie !!!

kiedys byla swietna akcja :) przychodzimy z moim mariuszem do sklepu ze sprzetem muzycznym i pytamy pana o jakis dobry sprzet do muzyczki :) pan byl bardzo pomocny i przy ktoryms z modeli mowi "to jest egzemplarz na zlych sasiadow!! /my juz oczka szerokie bo czegos takiego szukamy/ wystarczy glosnik do podlogi przylozyc i zapuscic techno - szybko wykituja!!" na co moj maz mowi "a co jesli sasiad wlasnie slucha techno i wykancza tym nas ??" a pan sie zrobil smiertelnie powazny i mowi ze on nam moze namierzyc dosc dobry sklep z bronia ... bo tacy to tylko do odstrzalu !!!

a sasiadka z za sciany o 5 rano wlanczala radio maryja i sluchala rozanca !!! a byla conieco glucha !!!
aaa radio maryja to standarcik na tym osiedlu...
:-D

reklama
Ja po wczorajszym i dzisiejszym dniu wziełam się za robienie kota do kącika małego, efekt narazie mierny , zobaczymy czy dam radę przed porodem zrobić tego kiciusia , zaczełam dziergać w nocy ale mozolnie to idzie :)

Efekt końcowy ma byc taki:

ale fajny pomysl:) a kotek juz sie pojawia, super

Do góry