lajtway
Fanka BB :)
Jeszcze mi tylko napiszcie kochane czy kupic materacyk pianka kokos czy pianka kokos gryka bo szykuje sie do zamowien
Ja bym sobie gryke odpuściła- ale to moje zdanie. Czytałam o niej w internecie i jedyne co wg tych informacji ona daje to jakieś zmniejszenie wpływu na bobasa promieniowania i zył wodnych W co ja absolutnie nie wierze- nie za taką cenę.
W sklepie kiedys byłam i widziałam przekroje przez te materace. Pan obsługujący nie polecał kokos-pianka- gryka, mówił że juz lepiej te tańsze kupić bo podobno gryka może wykiełkować, zdarzają sie przypadki że tak się dzieje jak np siku się przedostanie do materaca. No i lubi się wysypywać bo to jest taka łuska z kaszy gryczanej i tylko przepikowana nitka, więc jak maluch sobie poskacze po materacu i nitki puszczą to może być mała katastrofa.
To tyle co ja wiem na temat materaca. Gdyby mnie było stać, kupiłabym lateksowy, a że mnie nie stać, kupię kokosowy- nie wchłania wilgoci, nie wygniata się i nie namnożą się w nim grzybki a to mnie w zupełności zadowala