reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

ze swiezych wiadomosci szpitalnych !!

Karolak12:
"narazie walczymy wczoraj mialam skurcze takie do porodu ale sprawdzili i szyjka dalej trzyma a skurcze raz sa a raz zanikaja! Tak wiec dalej czekamy, mowia ze tygodnia nie wytrzymam"

na pytanie czy bedzie miec cesarke czy SN dostalam odpowiedz:

"No i to jest w tym wszystkim najgorsze ze oni dalej nie wiedza! Wogóle to max bo nawet mi USG nie zrobili tylko ciagle zapisy KTG"

no i wiesci od Asi :)
"Umieram z nudow. Wogole nie wiadomo kiedy mnie puszcza bo cisnienie stoi na 140/80 i gin sie zaciąl ze pierwsze rodzilam przedwczesnie wiec chce mnie pod obserwacja. Wczoraj dostalam zastrzyk na rozwój plucek malego bo wczoraj KTG wykazalo skurcze wiec w razie jak by cos sie zaczelo, ale dzis juz jest spoko. Zla jestem bo tak to se moge lezec w domu, niby dieta bez soli a i tak jem to co wszyscy. Skurcze tylko jakies male to beda mnie trzymac w lozku, w lozku to moge byc w domu a do szpitala mam 10 min w razie W ... aj zla jestem bo liczylam ze raz dwa wyjde ale trudno trzeba sie meczyc !!"
No to bliźniaki tuż tuż:-)

reklama
i ja się witam
melduję że jeszcze nie urodziłam i nie rodzę chociaż od wczoraj nic mi nie przeszło
no ale jeśli mój mąż wróci dzisiaj z pracy z takimi newsami jak wczoraj to możliwe jest,że zobaczę Lenkę wcześniej
czasami zastanawiam się czy w tym areszcie ktoś normalny pracuje
mój mąż postanowił się podpytać kolegów o poród rodzinny i nakładli mu do głowy takich debilizmów że jak tylko o tym pomyślę to krew się we mnie gotuje dacie wiarę,że oni opowiadają jak to męczyli się kilkanaście godzin podczas porodu:szok:ONI????? to co można o ich żonach powiedzieć? my kobiety to się nie męczymy a poród to sama przyjemność
gdyby któryś przy mnie rzucił takim tekstem to bym chyba zabiła na miejscu
czym taki się męczy? chyba siedzeniem i czekaniem
a najlepsze jest w tym wszystkim to,że koledzy męża nie uczestniczyli w porodach tylko siedzieli w poczekalni bo ci którzy byli przy żonach od początku do końca mają całkowicie inne zdanie i są pełni podziwu dla żon

rewelka!!!!

Georgina ale łajdactwo !!! ja bym chyba zrobila rozrobe przy najblizszej sposobnosci :)

Laski podpowiedzcie mi bo chce dzis w koncu posciel kupic i sa 2 wymiary koldry 90 na 120 i te drugie 100 na 135 cena kapletow sie rozni tylko 2 zl wiec praktycznie taka sama to chyba wziac ta wieksza kolderke bo na dluzej starczy jak myslicie???

rewelka!!!!

Georgina ale łajdactwo !!! ja bym chyba zrobila rozrobe przy najblizszej sposobnosci :)
Dobrze, że Mój J czekał pod szkołą to szybko wsiadłam z powrotem do auta bo leje nieziemsko. Gorzej jakby mi pojechał a ja bym tam została hehe, wracałby się po mnie:-p Ale najgorsze to oczywiście zmarnowane km i niewyspanie, w końcu po 6 musiałam wstać.

Kurde Natalka ale porazka z ta teoria facetow dobrze ze nasi tacy nie sa bo wszystkie sie o nich dobrze wypowiadamy:)MOj T ostatnio byl zbulwersowany bo jego chief wielce wyksztalcony bubek podczas wspolnej posiadowki przy piwku na statku wypalil pogardliwie tesktem NOO MOJA SIE DZISIAJ KOCI mowi ze mu pawie walnal w gebe ale sie powstrzymal ale fakt pozniej juz nie trzymal cisnienia mial z nim na pienku i zmienil statek bo nie dalo sie z takim idiota pracowac.
Georgina wspolczuje tez tak nieraz mialam takie konspiracyjne odwolanie zajec wszyscy wiedzieli oprocz mnie haha

wcale nie wazysz duzo!!!!! moim zdaniem na koniec ciazy towcale nie jest potezna waga!! mi chodzilo tylko o nia bo ja ise tak zamartwaialam waga a waze 87. ona do 12 tyg przybrala 30kg a ma przed soba jeszcze 28 tyg. napisalam to tylko po to zeby dziewczyny sie nie łamały ze niby duzo waza bo jak widac mozna lepiej zapracowac na swoja wage jak ta laska.

ja pierdziele, jak to w ogóle możliwe, żeby w 12 tygodni przytyć 30 kg!!!! :shocked2: jak będzie tyć w takim tempie...

reklama
ale mój Maluch niegrzeczny... w nocy tak się tłukł, tak walił po pęcherzu że aż kuło i syczałam z bólu. teraz się rozkopuje nogami pod moimi żebrami a ja się zastanawiam ile musi mieć długości, skoro głowa bardzo nisko a ja czuję go pod cyckami :szok:

Do góry