reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ale fajnie ,ze tyle nas sie tam wpisuje. Nie zapominajcie jednak , ze na pogaduchy mamy nasz Grudzien 2009. Ja widze wiekszosc z nas czeka na dziewczynki :). Jeszcze zadna nie napisala ze zdecydowanie chlopiec :)

reklama
aparatka az tak bardzo boli? hm.. Jesli gin powiedziala ze mozesz brac nospe to moze wez. Nie wiem sama . Nikt Ci tu nie doradzi bo my nie Panie doktor a odpowiedzialnosc zbyt duza. Ale jak masz czuc bol i sie denerwowac to moze wez i sie troszke wyluzujesz a i mniej zestresowana bedziesz. Trzymaj sie.

maarta - Antos jest przeslodki :). Przykro z powodu Kubusia. Mam nadzieje ,ze bedzie dziewczynka :)

MalaJedza-wcale na taka jedze to ty nie wygladasz:)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki z nie samego rana :) - alez mi sie dobrze spalo. Rano nie moge sie podniesc z lozka ale wieczorem moge siedziec do polnocy i nie jestem spiaca.

Martuska - tez uwazam , ze to dobry moment na przedstawienie sie. zobaczcie ile nas jest. Czasem jak chce skomentowac czyjas wypowiedz to musze sie wracac i sprawdzac kto to napisal bo wszstkie mi sie mieszacie kolezanki. W koncu same ciezarowki to jak was rozrozniac .:)

Martuska,
arabella,
Lilijka,
niunias (z listopada),
MalaJedza,
Stokrotka24,
Beata2710,
aparatka82,
kulaszusza,
maarta100,
magdas,
Monika222,
gogana
no i ja emwu76 (tez Monika:))

I to tylko z ostatnich trzes stron tego watku. I teraz pytania za 100pkt.
Ktora ile ma lat?
Z jakich miast sa?
Ktora to ich ciaza?
Czym sie zajmuja?
o lubia?
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke?
Ciaza byla zaplanowana czy niespodzianka?

Moze ktos pomysli , ze jestem wscibska ale przeciez bedziemy tu ze soba okolo 7 miesiecy a i pewnie jeszcze dluzej na kolejnych watkach o dzieciach. Nawet sobie gole brzuche bedziemy pokazywaly. Gadamy kiedy i ile figlujemy z mezami, mowimy jakie mamy balony (czyt.piersi). Nawet o gazach i infekcjach tu bylo a takich podstawowych info o sobie nie wiemy. Wiec ja jestem za . Ktos jeszcze?

Martuska , ty zakladaj nowy watek bo to Twoj pomysl. Proponuje nazwe Grudzien 2009-o nas. - bedzie latwo znalezc.

Kazda moglaby napisaccos o sobie i wstawic fotke. Jak sie zna twarz to tez latwiej.

Proponuje tabielte stworzyć wszystko bedzie w jednym miejscu

Martuska,
arabella,
Lilijka,
niunias (z listopada),
MalaJedza,
Stokrotka24, latek 24 studentka IV roku psychologii:) dzidzia bardzo bardzo wyczekiwana choć to nie spodzianka 1 ciąza a dzidzia wazne zeby była zdrowa.
Beata2710,
aparatka82,
kulaszusza,
maarta100,
magdas,
Monika222,
gogana
no i ja emwu76 (tez Monika:))

Wiecie co? Teraz jak np aparatka pisze ze lezy i ze ja boli to jestem w stanie zobaczyc jej twarz. Zupelnie inaczej sie rozmawia jak sie wie kto jest kto i jak wyglada :).
Zastanwiam sie czy tylko ja dzisiaj siedze przyklejona do kompa :). Mam dzis wolne i mam lenia wiec chyba mi wolno, nie? :)

Aparatka mi lekarz powiedział, ze jak bedzi eboleć, a niestety boli:-( to mam brać nospe, przepisał mi tą forte.

ZAraz i ja pooglądam zdjęcia;-)

reklama
Monia masz racje:)pzrynajmniej wiemy jak wygladamy, mozesz sobie wyobrazic jak lerze i zwijam sie z ;-)bółu:pPP ale tak czy inaczej ciesze sie ze jest takie miejsce ze jest ktos kto przechodzi to co ja i od razu człowiek sie pewniej czuje, Dzięki dziewczynki
:) wziełam nospe a co:tak:, od razu mniej boli i jestem spokojniejsza:tak:

Do góry