emwu76
Fanka BB :)
Ale fajnie ,ze tyle nas sie tam wpisuje. Nie zapominajcie jednak , ze na pogaduchy mamy nasz Grudzien 2009. Ja widze wiekszosc z nas czeka na dziewczynki . Jeszcze zadna nie napisala ze zdecydowanie chlopiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczynki z nie samego rana - alez mi sie dobrze spalo. Rano nie moge sie podniesc z lozka ale wieczorem moge siedziec do polnocy i nie jestem spiaca.
Martuska - tez uwazam , ze to dobry moment na przedstawienie sie. zobaczcie ile nas jest. Czasem jak chce skomentowac czyjas wypowiedz to musze sie wracac i sprawdzac kto to napisal bo wszstkie mi sie mieszacie kolezanki. W koncu same ciezarowki to jak was rozrozniac .
Martuska,
arabella,
Lilijka,
niunias (z listopada),
MalaJedza,
Stokrotka24,
Beata2710,
aparatka82,
kulaszusza,
maarta100,
magdas,
Monika222,
gogana
no i ja emwu76 (tez Monika)
I to tylko z ostatnich trzes stron tego watku. I teraz pytania za 100pkt.
Ktora ile ma lat?
Z jakich miast sa?
Ktora to ich ciaza?
Czym sie zajmuja?
o lubia?
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke?
Ciaza byla zaplanowana czy niespodzianka?
Moze ktos pomysli , ze jestem wscibska ale przeciez bedziemy tu ze soba okolo 7 miesiecy a i pewnie jeszcze dluzej na kolejnych watkach o dzieciach. Nawet sobie gole brzuche bedziemy pokazywaly. Gadamy kiedy i ile figlujemy z mezami, mowimy jakie mamy balony (czyt.piersi). Nawet o gazach i infekcjach tu bylo a takich podstawowych info o sobie nie wiemy. Wiec ja jestem za . Ktos jeszcze?
Martuska , ty zakladaj nowy watek bo to Twoj pomysl. Proponuje nazwe Grudzien 2009-o nas. - bedzie latwo znalezc.
Kazda moglaby napisaccos o sobie i wstawic fotke. Jak sie zna twarz to tez latwiej.