reklama
D
daffodill
Gość
Kochana przynajmniej wesoło jest.. ja bym juz chciala zeby mi ten durny czop polecial i wody tez i zeby mnie od razu zabrali, boli zebym dstala i z rozwarciem zeby nie bylo problemu i zeby juz dzis czy jutro Julka byla ze mna. Ja przesadnie nie moge sie jej doczekac... moze namowie meza na jakis odmienny seks tylko on sie boi wlasnie ze przez to sie zacznie cos dziac wczesniej. musze jakis patent na niego wymyslic hehe
Kochana przynajmniej wesoło jest.. ja bym juz chciala zeby mi ten durny czop polecial i wody tez i zeby mnie od razu zabrali, boli zebym dstala i z rozwarciem zeby nie bylo problemu i zeby juz dzis czy jutro Julka byla ze mna. Ja przesadnie nie moge sie jej doczekac... moze namowie meza na jakis odmienny seks tylko on sie boi wlasnie ze przez to sie zacznie cos dziac wczesniej. musze jakis patent na niego wymyslic hehe
Ale wam fajnie,że już jesteście tak bliziutko końca -zazdroszcze ;-) Ale Ty kochana to jeszcze poczekaj ze 2 tygodnie
o jaaa ale emocje...Natalka coś mi się wydaje, że u Ciebie to faktycznie się zaczęło. Jeszcze teraz biegunka i wymioty, może organizm się oczyszcza. Ja jak nie zdążę czegoś zrobić to Sławek dokończy, albo moja mama.
trzymaj sie dzielnie ;-)
no nieźle ! pomału idzie czas na Grudnioweczki 2009 :-)Natalka coś mi się wydaje, że u Ciebie to faktycznie się zaczęło. Jeszcze teraz biegunka i wymioty, może organizm się oczyszcza. Ja jak nie zdążę czegoś zrobić to Sławek dokończy, albo moja mama.
ja biorę co 3 h i brzuch się stawiamoże Lenka już na prawdę chce tatusia zobaczyć jak to tatuś twierdziskurcze nie musza bolec...przynajmniej te poczatkowe nie bola...Ja mialam to samo,ze 1,5godziny przed nastepna dawke brzuch mi zaczal sie napinac i zwikszyli mi dawke -biore fenoterol co 4godziny, w miedzy czasie nospe + doraznie scopolan w czopkach jak cos sie dzieje-napina.
dacie radęNatalka coś mi się wydaje, że u Ciebie to faktycznie się zaczęło. Jeszcze teraz biegunka i wymioty, może organizm się oczyszcza. Ja jak nie zdążę czegoś zrobić to Sławek dokończy, albo moja mama.
ja też już chcęKochana przynajmniej wesoło jest.. ja bym juz chciala zeby mi ten durny czop polecial i wody tez i zeby mnie od razu zabrali, boli zebym dstala i z rozwarciem zeby nie bylo problemu i zeby juz dzis czy jutro Julka byla ze mna. Ja przesadnie nie moge sie jej doczekac... moze namowie meza na jakis odmienny seks tylko on sie boi wlasnie ze przez to sie zacznie cos dziac wczesniej. musze jakis patent na niego wymyslic hehe
wydaje mi się że gdybym odstwaiła to by się zaczęłoNatalka a swoja droga to ja widze,ze ty już prawei 38tc ! i nadal fenoterol bierzesz Ja mam odstawić po skonczeniu 36tc....zreszta któraś z dziewczyn-Marta chyba tez odstawia w 36tc.
dla mnie to też jest dziwne
byle do 19:40!!!!!!! później mogę rodzić
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ok ide bo glodna jestem nie ma nic w lodowce a jutro swieto nie chce mi sie. Trzymajcie sie dziewczynki mam nadzieje ze zadna nie urodzi do mojego powrotu hehe
ja tez tak mam odsatwic...Natalka a swoja droga to ja widze,ze ty już prawei 38tc ! i nadal fenoterol bierzesz Ja mam odstawić po skonczeniu 36tc....zreszta któraś z dziewczyn-Marta chyba tez odstawia w 36tc.
dzwoniam do Wyjtysiowej..
bidula miala isc do szpitala to ja odeslali do domu na kosmicznych dawkach fenka bo przypadek swinskiej grupy w szpitalu....
i lezy w domu ale na szczescie ma dobra siostre przyjechala sie nia opiekowac...
trzymajmy za nia kciuki!!
mowila jeszcze ze nie ma odwiedzin i ze dzidziuchy leza na osobnej sali nie z mamami...
i ze podobno maja to wprowadzic do wszystkich porodowek...
kurde a chcialam rodzic tam gdzie ona...
teraz to juz wogole moj porod to dla mnie czarna magia ze wzgledu na szpital...
reklama
ja biorę co 3 h i brzuch się stawiamoże Lenka już na prawdę chce tatusia zobaczyć jak to tatuś twierdzi
wydaje mi się że gdybym odstwaiła to by się zaczęło
dla mnie to też jest dziwne
byle do 19:40!!!!!!! później mogę rodzić
o kurcze ! a mi mówili ,ze mam najwieksza dopuszczalna dawke !
...no tak , Ty już moższ bezpiecznie rodzić Fajnie Ci strasznie, bo czytajac obajwy jakie masz to chyba zobaczysz swoją Niunię już niedługo :-)
Ja też podejżewam ,że jak odstawie to odrazu się zacznie, bo widziałam co sie działo jak próbowali mi zmniejszyć dawkę...no ale jak to powiedzieli w szpitalu po 36tc moge już bezpiecznie rodzić, więc aby tylko fenoterol dał radę do tego terminu walczyć z tą moją kurczącą się macicą