reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no no no !!! niezle sie pokazala !! byle tylko ci do konca zycia teraz nie wypominala ze dala 500 dla dziecka :)

hehe no nie sa i tacy ludzie .... dadza kaske zeby miec wrazie czego obrone i spokojne sumienie ... a pozniej bedzie z wielkim hukiem : a co ja przeciez dałam 500 zł ......... a co ja nie dałam nic na to dziecko ?? ....... chyba pomoglam i dałam kase ..... dałam i nie wypominałam Ci tego ....... hehe :-D:-D:-D

reklama
ja raczej tez :) moja tesciowa uwaza ze ona kupuje zeczy dla kasi a to potem i tak trafia do nas wiec czuje sie usprawiedliwiona !!

a moja dała nam na łozeczko 300 zł ale jak przyjdzie do dziecka pierwszy raz nas odwiedzic to zapewne nie z pustymi rekoma ... tak mysle ale sie zobaczy :tak: no ale dobre i lozeczko :-)

no no no !!! niezle sie pokazala !! byle tylko ci do konca zycia teraz nie wypominala ze dala 500 dla dziecka :)

tez tak pomyslalam:) ... no ale oczywiscie stwierdzila ze gdyby sie okazalo ze juz mamy co nam potrzeba to moze bysmy (co mielismy w planach tylko przy tych zakupach zbraklo funduszy) sobie ta tapete zmienili skoro tak chcemy.......heheh wiec w zasadzie ona juz znalazla dla tych pieniedzy przeznaczenie :0:-)

ale co tam.... dzis bede dla niej laskawa :-) taki "dzien dobroci dla zwierzat:)"

wiecie co mnie zastanawia.. jak sie bierze prysznic i woda po brzuchu leci to co ten biedny maluszek tam musi słyszeć :szok: ja pamiętam jak mi sie nieraz pod prysznicem woda do ucha nalała to tak strasznie było słychać szum tej wody. A to maleństwo napewno też szum słyszy i sie stresuje.. chyba sie nie bede kąpać :p

tez tak pomyslalam:) ... no ale oczywiscie stwierdzila ze gdyby sie okazalo ze juz mamy co nam potrzeba to moze bysmy (co mielismy w planach tylko przy tych zakupach zbraklo funduszy) sobie ta tapete zmienili skoro tak chcemy.......heheh wiec w zasadzie ona juz znalazla dla tych pieniedzy przeznaczenie :0:-)

ale co tam.... dzis bede dla niej laskawa :-) taki "dzien dobroci dla zwierzat:)"

ja dla mojej tez jestem laskawa :) zwlaszcza jak od kilku dni jej nie ma w domu <hahahahaha> :-D:-D:-D:-D:-D ja sobie wyobrazam jakimi ona teraz musi gromami rzucac jek ma siedziec u babci !!!

wiecie co mnie zastanawia.. jak sie bierze prysznic i woda po brzuchu leci to co ten biedny maluszek tam musi słyszeć :szok: ja pamiętam jak mi sie nieraz pod prysznicem woda do ucha nalała to tak strasznie było słychać szum tej wody. A to maleństwo napewno też szum słyszy i sie stresuje.. chyba sie nie bede kąpać :p

no chyba zartujesz !!!! pamietaj ze maluszek jest ciagle zanurzony w wodzie :) wsadz glowe do basenu i zobacz jakie wtedy sa dzwieki wytlumione !!!! :-D:-):-D:tak::rofl2:

my od rodzicow dostalismy 500 na wozek ale moja mama co chwile cos przynosi :)

no moja tez wlasnie taka jest... najpierw zabrala mnie na zakupy i kazala wybierac co mi potrzebne,,,, zaplacila 350 zl.... pozniej znow sama nakupowala cudow za ktore pewnie podobnie zaplacila,,, a to kocyk a to rozek a to cos tam jeszcze ,,, niedawno dala nam na 'kolyske" i powiedziala ze mozemy sobie i wozek za to kupic jak nam bedzie bardziej pasowalo... i to nasza sprawa co z tym zrobimy.... ona bez przerwy cos przynosi.. a to spioszki, smoczek, a to " masz ta 100 i wyjdzcie sobie gdzies razem -poki jeszcze swobodnie mozecie"

chociaz sama nie ma wiele to daje tyle ile moze KOCHANA MAMUSIA:):-)

a tesciowa ostatnio o 100 podniosla nam "zrzutke " na mieszkanie.....

Co fdo tych pampków w Carrefourze dziewczyny to ja byłam u siebie i widziałam wszystkie rozmiary prócz jedynek.. w ogole co by nie mowic jedynki jakos trudno kupic.. wiem ze u mnie mają byc jutro rano wiec z samego ranca tam pognam.. a jeszcze kolezance przykzalam ze ma mi odlozyc.. :) wiec rozmiar jest ( powinien byc) ale chyba na jedynki jest najwieksze zapotrzebowanie :-D

reklama
no chyba zartujesz !!!! pamietaj ze maluszek jest ciagle zanurzony w wodzie :) wsadz glowe do basenu i zobacz jakie wtedy sa dzwieki wytlumione !!!! :-D:-):-D:tak::rofl2:

no, niby sobie pływa w wodzie..ale napewno ma chwile dezorientacji że coś za duży szum :confused2: ja zauważyłam po swoim że wtedy przestaje sie ruszać jak właże pod prysznic. Dopiero sie uaktywnia jak smaruje kremikiem brzuch :-) więc na pewno coś w tym musi być :tak:
i jeszcze sie przejmuje tym, że siedze mu na głowie hahhaa.. biedactwo, jak można być ciągle głową w dół :eek::eek::eek: albo jak sie przewracam w nocu to nieźle nim tam telepie we wszystkie strony hehe, przerąbane..

Do góry