G
Georgina
Gość
A wiecie co? Dziś się dowiedziałam, że 11 listopada, tj w środę, mamy wykłady Bomba! No ale musimy odpracowac 31.10 bo mieliśmy wolny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym powiedzala, ze dzidzia sporo wazy. Moja w 34 tyg wazyla 2215g i babka obliczyla, ze jak tak dalej bedzie rosla i urodzi sie w terminie to bedzie miala z 3400. Jak dla mnie to wystarczajaco do wychania i wiecej szczerze bym nie chciala, wiec jak wasze szkarabki waza w 34 po 2600, 2700 to pewnie kolo 4 kg do porodu. Oczywiscie pytanie na ile te wagi sa wiarygodneWŁASNIE WROCIŁAM Z USG :-) I ZANIM WAS NADROBIE napisze jak było : A WIEC USG :
-nasze kochanie wazy 2669 g ,(35 tydzien)
- wszystkie narządy w normie ,
-łożysko dojrzałe bez cech odklejania
-położenie głowkowe,
-jejeczka nie opadły zdanie ginki :" bez watpliwosci to chłopak " :-)
- akcja serca 147 /min
-ilosc wod plodowych w normie
biometria plodu odpowiada 35 tydzien i 4 dzien.....
i jak zwykle teremin z usg przeskoczył na 10 grudnia no ale liczy sie z OM
poztym wszystko wszystko w normie ....
CZy ktores z was wazyl podobnie i czy to duzo mało ????? a teraz zanim mi odpiszecie wkleje moje wyniki krew mocz i prosze o analize bo ja sie na tym kompletnie nie znam a wy ostatnio tak ładnie opisałyscie daffodil chyba ....to ja sie biore za pisanie ....... wynikow labola
A no jakos zyje sie po trochu. Ja ogolnie niskocisnieniowiec jestem. U lekarza zawsze mi "podskoczy" do 118/70 np;-) Ale tak w pracy jak mierzylam sobie dotychczas to na palcach moge policzyc ile razy mialam skurczowe powyzej setki.Martuśka, Ty żyjesz w ogóle z takim ciśnieniem
A wiecie co? Dziś się dowiedziałam, że 11 listopada, tj w środę, mamy wykłady Bomba! No ale musimy odpracowac 31.10 bo mieliśmy wolny.
witam sie z ranka o jej troche jest do nadrobienia... ale mialam dziwny sen snił mi sie moj synek jak juz ze 2 latka mial i mowil i wogole mowil ze on musi odejsc od naszej rodziny i takie bzdety jeju ale ponoc w 3 trymestrze takie sny sa normalne?,,,, ehhh juz wolalabym nie snic no ale to tylko sen...........