reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Moja Julka na dzien 35 tydz i 3 dzien wazyła 2800g:-)

oo to sporo :-)

często się tak zdarza, nie ten strumień moczu, złe podmycie... stąd te dość liczne bakterie.
także wika nie panikuj bo jest dobrze...

nom oby no za tydzien przedyskutuje z moja ginka :-)

o jednym trzeba pamietac zeby nie brac ze soba zdjec z USG !! bo nie oddadza juz !!

ja juz mam w albumie na 300 zdjec (kupilam sobie z kubusiem puchatkiem ) i juz sa tam pierwsze zdjecia z usg :-):-):-) wiec albumu napewno nie bede brała ;)

Ja bym powiedzala, ze dzidzia sporo wazy. Moja w 34 tyg wazyla 2215g i babka obliczyla, ze jak tak dalej bedzie rosla i urodzi sie w terminie to bedzie miala z 3400. Jak dla mnie to wystarczajaco do wychania i wiecej szczerze bym nie chciala, wiec jak wasze szkarabki waza w 34 po 2600, 2700 to pewnie kolo 4 kg do porodu. Oczywiscie pytanie na ile te wagi sa wiarygodne:-p

.
Dla mnie to nie wazne jak wypchne :tak: moze byc i wiecej niz 4 kg:-) im wieksza waga maluszka to jakos tak raziej bardziej czlowiek sie cieszy :-);-)

reklama
Witam sie przy sniadanku:-)u mnie pochmorno za oknem wiec nic sie nie chce robic:-(no ale chociaz moze wkoncu wygotuje te pieluchy tetrowe dla synusia,proszku wczoraj nie znalazlam wiec mam pytanie w jakim sklepie wy go kupilyscie?Chodzi mi o Jelpha Soft:tak:jeszcze nie bylam w Carrefourze,moze tam.
I jeszcze jedno pytanko do Mei-gdzie ty kupowalas przescieradelko do łozeczka bawełniane?Wiem ze na allegro ale u jakiego sprzedawcy?Jesli pamietasz to daj namiar.

hehe ja dzis wstalam po 8 i nawet nie zasiadlam w pierwszej kolejnosci do kompa !! szok normalnie :) ale zupka juz nastawiona, sniadanie prawie gotowe ... ide teraz go skonczyc i zabiore sie za jedzenie jak tylko malz wroci z piwnicy :)

dzis mam ambitne plany na ten dzien wiec pewnie nie bedzie mnie tu za duzo ale co tam :)

Widze, ze wszystkie poszly juz spac. Ja doczytalam do konca i tez uciekam. Niunia chyba fikolki robi normlanie, mam jednak nadzieje, ze ostatecznie na glowie siedzi nadal.
Wiecie pierwszy dzien mojego urlopu dosyc pracowicie mi minal. Jutro obiecuje sobie choc polozyc sie w ciagu dnia i zaczac ksiazke (czeka na mnie Cook)

Dobranocka laseczki!

co czytasz Cooka ?? bo ja juz chyba pokonalam wszystko co bylo mozna /i tylko ostatnia mnie bardzo zawiodla - coalo obce/

czesc laseczkli :) ja wstalam juz dosc dawno ale zanim zjadlam sniadanie nastawilam pranie i doprowadzilam sie do stanu uzywalnosci:):):) chwila minela :):-)

ja od rana jestem milo zaskoczona... moja tesciowa jakies ludzkie odruchy zaczyna miec.... dala mi dzis 500zl z tekstem " juz ty bedziesz wiedziala jak je spozytkowac a maluszkowi na pewno sie przydadza":szok: no normalnie zaskoczyla mnie ze hej.... lepsze 5 stowek niz wcale nie?:-) a jeszcze na dzien dzisiejszy kiedy brakuje nam kilku rzeczy to jak w sam raz:) moze na zakupy pojade,,, i dikupie co trzeba.,.. a co najwazniejsze swoje leki wykupie i nie bede musiala czekac na wyplate ... bo choroba wie kiedy mi ja na konto przesla/!!!!!!!

czesc laseczkli :) ja wstalam juz dosc dawno ale zanim zjadlam sniadanie nastawilam pranie i doprowadzilam sie do stanu uzywalnosci:):):) chwila minela :):-)

ja od rana jestem milo zaskoczona... moja tesciowa jakies ludzkie odruchy zaczyna miec.... dala mi dzis 500zl z tekstem " juz ty bedziesz wiedziala jak je spozytkowac a maluszkowi na pewno sie przydadza":szok: no normalnie zaskoczyla mnie ze hej.... lepsze 5 stowek niz wcale nie?:-) a jeszcze na dzien dzisiejszy kiedy brakuje nam kilku rzeczy to jak w sam raz:) moze na zakupy pojade,,, i dikupie co trzeba.,.. a co najwazniejsze swoje leki wykupie i nie bede musiala czekac na wyplate ... bo choroba wie kiedy mi ja na konto przesla/!!!!!!!

no no no !!! niezle sie pokazala !! byle tylko ci do konca zycia teraz nie wypominala ze dala 500 dla dziecka :)

reklama
Pisze ze sa rozne rozmiary wiec moze i jedynki tez:-)bedziesz tam to luknij.

MATAKA ja tez bylabym w takim samaym szoku co ty jak moja tesciowa by tak sie zachowala:tak:niestety ja sie tego nie spodziewam:no:

ja raczej tez :) moja tesciowa uwaza ze ona kupuje zeczy dla kasi a to potem i tak trafia do nas wiec czuje sie usprawiedliwiona !!

Do góry