G
Georgina
Gość
Laski będę na forum jak wrócę z 3D, po 20 jakoś. Trzymcie kciuki by się Malutka pięknie pokazała;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A\tak wogole to ja tez jestem kurna przeziebiona i sie z Wami solidaryzuje;/
Dobry dzień. Piszecie że spać koło 23 chodzicie. Ja-wstyd się przyznać, po 21:00 to już zaczynam drugą fazę snu hehe. Jakoś mnie tak ścina i koniec, wstaje przed 8. Dzisiaj noc masakryczna-mały-nie wiem co mu się działo, fikał niemiłosiernieprzewracałam się z boku na bok żeby go troche przytłumić, ale chyba mu się bardziej podobało bo kopał tak że chyba wszystkie paznokcie u nóg ma połamane
teraz też chwilkę nogi w górę i już wariuje.. zakręcony jak ruski słoik
miłego dzionka. Fajna pogoda jest, chyba ide liście pograbić![]()
moja mama nam to funduje.. też chcielismy z allegro..ale jak dotknelam tej poscieli z Feretti to naprawdę coś świetnego..
kołderka i poduszka sa przeszywane także w razie prania i wirowania ten srodek sie nie zesypie w jedno miejsce..
gdybym to ja kupowala też wolałabym dołozyc a mieć naprawde dobrą pościel..
my za komplet tzn ochraniacz poszewka na kołderke i poduszke , kołderka i poduszka damy 269zł bodajże..
teraz tylko niewiem czy jest w tym komplecie prześcieradło czy nie.. nie pamietam ;/
ogólnie wyliczylismy że cale łóżeczko z materacem wyjdzie nas ponad 500zł a powyżej 500zł w markusi jest rabat
a żeby wyszło taniej drugi komplet pościeli już mamymama mi uszyła..
znalazła świetny material a że ma talent to popracopwała
wiec tą drugą mamy niebiesko-zółto-różową w misie
jak wszystko skompletuje od mamy do nas to bede sie chwalić.. póki co wiekszosc rzeczy jest u niej..
![]()
CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)
Jestem już w szpitalu. Niepotrzebnie się głodzilam. Badania będę miała dopiero jutro i ciśnienie przy przyjęciu na oddział było powalające 165/98. Dostałam ogrom leków i mam leżeć na boku. Ktg wykazało dość mocne i częste skurcze no i zalecenie by leżeć na boku
czas biegnie do przodu jeszcze miesiąc i grudzień ciekawa jestem ile z nas go doczeka, i jaka będzie kolejność rozpadu dwu i trzypaków :-)
uwielbiam swoja tesciowa))))) przyniosla nam caly gar gołàbkow :d i do tego fantastyczny sosik pieczarkowy,ahh
juz dwa zezarlam. Na jutro tez bedà,to mam wolne od garôw
)) jaf dobrze miec czasami tesciowá, podkreslam-czasami
![]()