reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ta "słoneczna" to w cudzysłowiu, czy na poważnie? U nas dziś, szaro, buro, zimno i leje- listopad w najlepszym słowa znaczeniu - deprecha na całego- nic mi się nie chce.

u mnie ZARO chmurek, same niebieskie niebo, lecą liście z drzew i jest super rześko na dworze, wieczorkiem na cmentarz popatrzeć na lampki :p

reklama
sylwik dzięki za słowa otuchy:)
monia u nas w Lublinie też piękne słońce, no ale Ty na drugim krańcu Polski.
To wielce niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zaraz padnę z "nic mi się nie chce"
Moje dziecko nie ma butów, a mi nie chce się z nim iść do sklepu. jutro jeszcze ma mega sprawdzian do którego muszę mu pomóc się przygotować- a mi się nie chce, no i wpaść do sklepu kupić chociażby pieczywo i też mi się nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do lekarzy ginekologów to ja wczesniej chodziłam do dwóch kobiet jedna z nich nawet niezła i do trzech panów i bardziej jestem zadowolona jednak z mezczyzn jesli chodzi o tak zwana delikatnosc to panowie wydaje mi sie ze maja lepsze wyczucie :-p

Asia nawet mi nie przypominaj który zaczynamy tydzień:szok::szok::szok: Nie wiem czemu jestem 100razy bardziej wystraszona niż z Hanią!!!

Ja też chodzę do faceta..koło 50 ale młodo wygląda;-) Jak się nie zapytam to raczej sam z siebie nic nie powie, jutro idę na ostatnie badania i wychodzi że przez całą ciążę miałam 3 x mocz badany i teraz drugi raz krew! A jak mi wyjdzie teraz anemia to co w tak krótkim czasie zrobię? Ale tak to jest państwowo...a zresztą z Hanią też tak miałam i było dobrze!

U nas też piękne słoneczko..aż wzięłam małą na dwór poudawać że coś robię;-) Jakieś uschnięte kwiatki powyrywałam a Hania w tym czasie poleciała na świeżo zaorane pole i po kilku krokach się pięknie rozpłaszczyła na ziemi:-) Jak już była cała brudna to wpakowałam ją do piasku i miałam chwilę spokoju;-)

A teraz mężuś robi obiadek bo ma dziś wolne:-)

Marzka pewnie w listopadzie trochę nas się posypie, oby zaczęło się tak po połowie. Myślę, że nasze Kochane trójpaki, jeszcze trochę pochodzą:)

reklama
A ta "słoneczna" to w cudzysłowiu, czy na poważnie? U nas dziś, szaro, buro, zimno i leje- listopad w najlepszym słowa znaczeniu - deprecha na całego- nic mi się nie chce. Próbowałam zasnąć ale 5 min po zaśnięciu miałam 2 telefony:no::no::no:
Bez " hehe. Na prawdę ładne słonko:-)

Do góry