reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
hihihi Mea twoja tesciowa jest the best:-D:-D:-Dzaloze sie, ze skonczy sie na tym, ze bedziesz skakac przez pol grudnia i szykowac jedzonko a jak goscie beda mieli juz przyjsc to sie rozkraczysz:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wstawiłam pranie rozbełtałam płatki mydlane w ciepłej wodzie i wlałam do pralki. Ciuszki się piorą, potem włączę super płukanie i powinno być OK

aaa i mam takie seksualne pytanko ]:-)
jeśli chodzi właśnie o seksik-już tu gdzieś pisałyście żeby się od ok 32 tygodnia powstrzymywać taak ? ale jeśli w gumce /to jest straszne../ to można dalej ?? cz wogóle lepiej tam nie drażnić nic ?

mi gin mowil ostatnio ze moge do konca bo szyjka jest w swietnym stanie ale od 36tc w gumce !!

CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)

no to pieknie ze cie puscili !!! znaczy ze nie jest tak znowu zle !! bo sie dosc konkretnie martwilysmy !!

Jestem już w szpitalu. Niepotrzebnie się głodzilam. Badania będę miała dopiero jutro i ciśnienie przy przyjęciu na oddział było powalające 165/98. Dostałam ogrom leków i mam leżeć na boku. Ktg wykazało dość mocne i częste skurcze no i zalecenie by leżeć na boku

no a tak sie bronilas przed tym szpitalem !! dobrze ze juz cos dzialaja zwlaszcza z tym cisnieniem !

NOo
Przyszla mi wlasnie paka z neta ale mialam radoche zamowilismy termometr taki do ucha i do czola co sie przyklada na 3 sekundy i zdziczalam jak sobie zmierzylam w uchu na luzaka a tam 39.4 hehe chyba cos ze mna nie tak a przy czole 36.4 ale to pomylka jakas bo sie swietnie czuje a jak mam temperature to zawsze czuje mam nadzieje ze jak polezy troche to nie bedzie robil psiokusow bo zawalu dostane jak malemu wyskoczy jakis kosmiczny pomiar;/ Sorki za te pogrubienie ale mi sie kurde zablokowalo!!!

poczytaj instrukcje bo w zaleznosci gdzie mierzysz to tempka jest inna !! i powinno pisac jaka jest wlasciwa w uchu i na czole !!

hihihi Mea twoja tesciowa jest the best:-D:-D:-Dzaloze sie, ze skonczy sie na tym, ze bedziesz skakac przez pol grudnia i szykowac jedzonko a jak goscie beda mieli juz przyjsc to sie rozkraczysz:tak::tak::tak::tak::tak:

jakos ci powiem ze mnie to nie bawi ni cholery ... troche ja rozumiem bo kiedys zawsze /poki zyl tata mariusza/ oni jezdzili do ciotki na wigilie i tam byla babcia z nimi wszystkimi a ciotka przyjezdzala na wielkanocne sniadanie ... teraz jak ciocia nie zyje to wypadaloby babcie wziac do nas no i trudno zaprosic sama babcie jak wujek i tomek z kaska sa tam bez ciotki /wiadomo ze faceci sami sie do tego nie nadaja a kaska jeszcze sama swiat nie szykowala /i wolalaby jechac do swoich rodzicow ale tam znowu nie zabiora babci i nie wiadomo co z wujkiem .../ troche jest glupia ta sytuacja ... ale to nie zmienia faktu ze jesli ja urodze i na swieta bede w domu TO NIE CHCE TU NIKOGO !!!! i jak tesciowej to nie w smak to niech jedzie do babci sama a my sobie poradzimy sami !!

Tak sobie przeglàdam gazetki sprzed kilku miesiecy dla mamusiek, sa jakies globulki wspomagajàce gojenie ran po porodzie,łagodza tez bole przy wspólzyciu, nazywaja sie Cicatridina, ok36 zeta. Moze i pomagajà,ale nie wyobrazam sobie cos wpychac do obolałej po naciéciu pipki. Ja chce miec to naciecie raczej,bo jak niedajboze pékne jakos obrzydliwie to dopoero bedzie sie bolesnie goic... a wy tez sie temu nacieciu poddacie? Połozna mowiła mi o jakiejs nowosci -podpaski ktore dzialaja antybakteryjnie,i wspomagaja gojenie ran,infekcji itp, tylko ze za 10 sztuk cos 60 zeta,ale podobno warto,mozna jedna nawet 8 godzin nosic bo bardzo dlugo sie cos tam z nich wydzoela. Jak je znajse to zakupie,napewno nie zaszkodza a moga pomoc.

jak bedziecie mialy chwile to zobaczcie sobie wystep z ukrainskiego mam talent !! laska maluje za pomoca piasku !! rewela !! obowiazkowo z dzwiekiem !!

[video=youtube;GUANewh4arU]http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU[/video]

reklama
jak bedziecie mialy chwile to zobaczcie sobie wystep z ukrainskiego mam talent !! laska maluje za pomoca piasku !! rewela !! obowiazkowo z dzwiekiem

W zyciu nic lepszego nie widzialam,ta laska jest niesamowita. To jest dopiero talent, poziom w naszej tv przy tym nie ma porownania,u nas jakies czirliderki z pomponami tańcza,ludzie na garnkach geajq itp.. i wielce majà talent,,,tu był pimysł,sztuka i wiedza histiryczna w jednym, na widowni wszyscy płakali,niesamowite,super

Do góry