reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Cheri jak dobrze że już wszystko w porządku:-):-) Pewnie lepiej się leży w domciu co!

Podkładów możesz 10 mieć mało jeśli w szpitalu nie dają bo pamiętam na początku to kazały nam pielęgniarki po dwa dawać żeby dobrze były zabezpieczone tyły i przód;-)

Jak mi się imię Daniel podoba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niestety brat męża nazywa się Daniel a ich siostra też wzięła sobie Daniela...więc 3 to za dużo:no:

Ania a ja to trochę ci zazdroszczę takiej teściowej:no: W sobotę byliśmy u teściów na kawie i trochę mnie bolał brzuszek i specjalnie to głośno powiedziałam....i co????????? Pstro....nawet słowem nie skomentowali...nigdy nikt się nie zapytał jak się czuję! Ale dobrze to mój Arek podsumował...ja jestem TYLKO synowa:no: Miałam nadzieję że jak to na razie ich jedyne wnuki to choć trochę się zainteresują....w takich chwilach to jednak brakuje matki:no:

NO bo niektorzy tescie wlasnie tacy sa hahahah ! Ja ze swoim sie do tej pory nie odzywam i nie bede plakac z tego powodu !!!!
aga my jutro zaczynamy 36 tydzien :szok: ale leci !!!

reklama
Ostatnio właśnie się zastanawiałam kiedy ostatnio mocz miałam badany bo jakoś właśnie dawno temu. Chyba w sierpniu.
ojjj to dawno!MOj gin zleca badania co miesiac ! Mocz i morfologia ,plus jak trzeba wszystkie zalecane badania ciezarnej ( ostatnio posiew z kanalu szyjki mialam robiony i hbs i ofkors standardowo mocz i morfologia )

kurde.. mocne skurcze ? a Ty coś odczuwasz ? czy to tylko wychodzi na tym ktg ? ? w szpitalu nie ma źle, jeść przyniosą, wszyscy naokoło biegają wokół nas, goście odwiedzają :p jak ja leżałam to laski wstawały o..5 rano hah, i gazety.książki cały dzień, i te opowieści każdej po kolei :p ja mam nadzieje że trafie do szpitala dopiero do rodzenia, swoje już odleżałam wcześniej :p trzymaj sie i nie daj sie!
Mi w szpitalu najbardziej brakuje męża i tego że nie będę mogła zasnąć obok niego i ta wielka nuda. Ze mną na sali jest listopadowka której dziś szew zdjęli i czeka czy coś zacznie. Tylko ja jedna grudniówka. Niech mi to szybko zleci.

Aga, no pewno że w domu najlepiej! tylko cholera znowu mi się zaś macica stawia, ale o 14 fenoterol biorę, więc mam nadzieję, że przejdzie.

a tak w ogóle, to się bardzo zdziwiłam, bo na ból głowy w szpitalu dostałam nie paracetamol a KETONAL DOMIĘŚNIOWO! :dry: co najlepsze to nie pomógł, a ja miałam wyrzuty sumienia...

A skurczy nie czuje tak mocno jak mi mówili. Najbardziej bolą mnie plecy no i wewnątrz mam uczucie jakbym okres miała dostać.

A skurczy nie czuje tak mocno jak mi mówili. Najbardziej bolą mnie plecy no i wewnątrz mam uczucie jakbym okres miała dostać.
to se mnie tak wczoraj brzuch bolal jak leżałam..
już myslalam ze może to sa dni kiedy akurat miałam dostać okres ale to jednak nie to..
gdyby mi sie tka icezko nie oddychało i gdyby mnie tak u górynic nie gniotło to mogę chodzić w ciąży cały czas :-D

reklama
Jak mi się ta fotka podoba :))

Załączniki

• 116081939624nx6.jpg
    116081939624nx6.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 30
Do góry