reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja mam w paczce 80 szt wkładek lak., więc wezmę z pewnością mniej:-) Za wielka ta paczka, więc je dam chyba do woreczka jednorazowego:-)
no 80 to troche przesada :-D
ja góra 30 wezmę .. chociaż pewnie i tak połowe przywioze do domu :-D
ale juz taka jestem ze wole miec wiecej czegos niz potem narzekac albo panikowac ze nie mam..
jak znam siebie to pewnie i tak czegos zapomne do tego szpitala :-D

reklama
Cholercia jak mi się źle siedzi od wczoraj. Jakbym miała szpilkę w ipce;/ W ogóle mam wrażenie jakbym miała już tak strasznie nisko szyjkę i mi przeszkadza;D Odlot;/ Może cosik mam jakieś zapalenie..

mysle ze nasze ciała sie powoli przygotowuje do godziny zero
tez miewam kłucia w malej a wczesniej miałam wrazenie ze ktos mi tam pileczke taka malutka włozył ale lekarz sprawdzał i powiedzial ze nic tam nie ma:-D:-D:eek::eek:
smiał sie z moich odczuc

a Natalka tez sie ostatnio za mocno nie odzywa moze nie najlepiej sie czuje po lekach nie wiem moze ktos cos wie wiecej

a cesarki sie nie obawiaj jak trzeba to trzeba oby z wami było dobrze to pozniej juz sobie poradzisz
Natalka bodajże wczoraj tu była..
jej się już chyba powoli brzuch obniza..cos tak chyba wspominała..
ale ona to juz na prawde niedługo.. :-D

Cholercia jak mi się źle siedzi od wczoraj. Jakbym miała szpilkę w ipce;/ W ogóle mam wrażenie jakbym miała już tak strasznie nisko szyjkę i mi przeszkadza;D Odlot;/ Może cosik mam jakieś zapalenie..
Miałam takie odczucia tez i okazało sie tydz temu,żezapalenie pęcherza mam:-(

No to nie jest to pocieszające, ale wyleczy się i będzie OK. Tylko właśnie pewnie dowiem się dopiero 12.11 u swojej ginki co jest grane bo przyjaciółka powiedziała, że mnie ten ginek od 3D raczej nie zbada jeżeli zapisałam się na samo usg 3D bez badania. Co innego gdybym zapisała się na wizytę+usg.

co do łózeczka tez zakupilismy z szuflada
ja tez chciałam z opuszczanym bokiem ale wszyscy mi odradzili bo podobniesz i tak sie tego za mocno nie uzywa na poczatku jak dziecko małe to i tak jest na tym wyzszym poziomie a pozniej to dziecko jest wieksze no i generalnie nie ma takiej potrzeby
a z tej firmy i ten model co ja wybrałam to mozna było wybrac albo jedno albo drugie i zdecydowalam sie na szuflade:dry:

reklama
Do góry