reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nie pisalam nic o prasowaniu :)

a nie zamierzasz prasowac dziecinnych ciuszkow ?? rozumiem ze nie dwa razy prasowac ale ja wlasnie po to pralam je wczesniej zeby prasowania nie zostawiac na koniec kiedy bedzie juz naprawde trudno stac przy desce chyba ze masz kogos kto to za ciebie zrobi ... ja nie mam i ciesze sie ze juz mam praktycznie wiekszosc poprasowana!! jeszcze zostaly mi przescieradelka, rozki i kolderka jedna /robie to na raty !!/

reklama
a nie zamierzasz prasowac dziecinnych ciuszkow ?? rozumiem ze nie dwa razy prasowac ale ja wlasnie po to pralam je wczesniej zeby prasowania nie zostawiac na koniec kiedy bedzie juz naprawde trudno stac przy desce chyba ze masz kogos kto to za ciebie zrobi ... ja nie mam i ciesze sie ze juz mam praktycznie wiekszosc poprasowana!! jeszcze zostaly mi przescieradelka, rozki i kolderka jedna /robie to na raty !!/

Wlasnie nie musze prasowac :D ta funkcja w mojej pralce jest fantastyczna,ktos wpadl na genialny pomysl ze ubranka sa za male na prasowanie :)) wyciaglam a one jak z wieszaczka prosciutkie. W instrukcji pisze ze funkcja prania dzieciecego wazy sobie wsad, ustala najnizsze mozliwe obroty bębna tak ze nie ma zagniecen od wirowania,takze na szczescie nie musze prasowac.

Witam sie łikendowo!!
Jakos szybko mi dzisiaj poszlo nadrabianie was-chyba mamy sobote!!
Mea akcja swietna!!
Anoola mi lekarz powiedzial, ze dziewcze na 99,99999%a ja jeszcze wierze ze nabial wyskoczy!!Mam pytanko czy ten lek na podwyzszenie zelaza jest na recepte??

I jeszcze jedno kobitki jesli macie problemy z wydalaniem to polecam syrop Laktulozum, jest bez recepty kosztuje kolo8zl a musze powiedziec, ze po 2dniach zazywania dziala!!i jest calkowicei bezpieczny dla naszego brzuszkowego lokatorka!!
Asia zazdroszcze tego ciasta-kurcze mi nikt niema zrobic:-((((((a zjadloby sie.... ale za tydzien ma urodzinki moja mamusia to nawcinam sie tortu orzechowego-mniaaaaaaaaaaaam!!!

SORRY LASKI ZE TROCHE NIE NA TEMAT ALE JA DO NOWAMAGDA bo wlasnie robimy TA PIZZE I CISTO WYSZLO SPREZYSTE ALE NIECHCE ODEJSC OD REKI CO ROBIC ????BO SZKODA POPSUC ........ JAK MOZESZ ODPISZ HEHE

SORRY LASKI ZE TROCHE NIE NA TEMAT ALE JA DO NOWAMAGDA bo wlasnie robimy TA PIZZE I CISTO WYSZLO SPREZYSTE ALE NIECHCE ODEJSC OD REKI CO ROBIC ????BO SZKODA POPSUC ........ JAK MOZESZ ODPISZ HEHE
To dawaj po trochu maki, powinno byc takie zeby sie nie przyklejalo do reki,bo sie do walka przyklei. Powodzenia i daj znac jak sie upiecze

A ja zakończyłam sprzątanko, Mój robi porządki na ogrodzie:) Ja popijam puszeczkę Mirindy i troszkę odpocznę. Na obiadek wyciągnęłam z zamrażarki bigos, a co się będę:p Kiedyś go trzeba zjeść a dawno nie jedliśmy. Co prawda odkąd jestem w ciąży średnio mi bigos podchodzi, ale cóż:p Mój za to bardzo lubi:) Ale barszczyk bym wypiła tylko, że nie mam:p

reklama
Wlasnie nie musze prasowac :D ta funkcja w mojej pralce jest fantastyczna,ktos wpadl na genialny pomysl ze ubranka sa za male na prasowanie :)) wyciaglam a one jak z wieszaczka prosciutkie. W instrukcji pisze ze funkcja prania dzieciecego wazy sobie wsad, ustala najnizsze mozliwe obroty bębna tak ze nie ma zagniecen od wirowania,takze na szczescie nie musze prasowac.

prasowanie to nie tylko kwestia prosciutkich ciuszkow ale i temperatura zabija zarazki ze nie wspomne o tym ze bawelna nieprasowana jest po prostu nie taka jak byc powinna !!! znowu wylazi moja fobia ale o ile ja jeszcze po domu moge zalozyc nieuprasowana koszulke /w ostatecznej ostatecznosci/ tak nigdy nie ubralabym dziecku nieuprasowanych ciuszkow !! nie i juz !! brr az mi dreszcze przechodza ...

Do góry