reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Hehe, mi przedwczoraj doktor robiący usg chciał udowodnić , że Karol to Karolinka (tak nie wierzył w moją pewność), ale mu się nei udało, bo młody wcisnął sobie piętę między nogi i i tak nic nie było widać ;) W sumie z dwojga to wolałabym myśląc, że chłopiec dowiedzieć się , że to dziewczynka, niż potem ubierać chłopca w sukienki, heh ;) Chłopięce ciuszki na dziewczynkach jeszce przejdą ;)
tak tylko,że ja dostałam 80% ciuszków na córeczkę
mi to wszystko jedno co będzie ale mąż by na prawdę przeżył szok bo on zanim zaszłam w ciążę mówił,że chce córeczkę i teraz wszystkim opowiada co to on ze swoją Lenką będzie robił...

reklama
najlepsze jest jak wojsko kończy pracę i wszystko wyjeżdża samochodami na miasto:tak:

Albo jak F 16 lub Migi oblatują :tak: sama mieszkam przy JW, w tym tej NATOwskiej gdzie co chwila mają wspólne manewry :tak: szyba drży :) ale za to jest bezpiecznie, a ile się mundurowych widzi :D
W tym widziałam już saperów ze sprzętem idących do domu tak jak by ze sklepu z zakupami wracali :D i kałachy :D

Pamiętam jak byłam 13 lipca na usg gdzie miałam poznać płeć i jak się dowiedziałam, że laseczka to też się omal nie popłakałam, aż miałam z radości łzy w oczach, tak mi się ta córa marzyła:-) I na kolejnych usg też córa wychodzi, widać dokładnie wargi sromowe to myślę, że nabiał nie wyskoczy:-)
ja w sumie tylko raz usłyszałam od gina że to dziewczynka ale nie miał 100% pewności.. potem moglam sobie śliczny tyłek ogladac .. :-D
wiec mam nadzieje ze jutro zobacze ladnie rozstawione nozki i pokazane co tam miedzy nimi jest :-D

Uf.... Fajnie że te nasze szpitalne babeczki juz mają się lepiej:-) Ciekawa jestem jak nam Cherie będzie opowiadać jak to z tym Danielkiem było, hihi, juz się doczekać nie mogę

Moja Pannica zawsze na usg się sama roznegliżowała to było widać jak na dłoni. Ale ja jako niedoświadczona to brałam do siebie to co ginka mówiła a ona mi mówiła jak dokładnie widać wargi sromowe, pokazywała je, fakt, zgadzałoby się patrząc na wygląd, ale różnie bywa hehehe. Ginka jeszcze dodała, że jak nie jest pewna to nie mówi płci.

Ja mam dziś straszne zakwasy nóg po wczorajszym zjeżdżaniu ze schodów:p Ale Mój już powiedział, że koniecznie musi tam barierkę zrobić bo 2 ściany nie mogą posłużyć jako barierka, toż to bardzo nijakie, a tapeta na ścianach to są śliskie.

Albo jak F 16 lub Migi oblatują :tak: sama mieszkam przy JW, w tym tej NATOwskiej gdzie co chwila mają wspólne manewry :tak: szyba drży :) ale za to jest bezpiecznie, a ile się mundurowych widzi :D
W tym widziałam już saperów ze sprzętem idących do domu tak jak by ze sklepu z zakupami wracali :D i kałachy :D
ja mam w pobliżu 4 jednostki wojskowe i jak się zaczyna poligon to jest masakra totalna
człowiek się czuje jak na wojnie!!!!:tak:
a ja mam jeszcze mundurowego w domu! o!
zaczyna się atak biedronek jak co zimę:wściekła/y:

spadam na dwór bo się zrobiło ślicznie!!!!nawet pościel na dwór wywiesiłam-ale mnie mąż zrypie!!

reklama
Do góry