lajtway
Fanka BB :)
Hehe, widzisz, jakby co to służę pomocą;-)no wiec u mnie nie jest tak najgorzej z tym płaceniam czasem mozna sie pocieszyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, widzisz, jakby co to służę pomocą;-)no wiec u mnie nie jest tak najgorzej z tym płaceniam czasem mozna sie pocieszyc
coś się u Cherie zmieniło???????????
ja dzisiaj tryskam energią i w ogóle jakoś mi się humor poprawił
wstretne gaduły przebrzydłe..
ja se dzisiaj mialam zwiedzanie rybnika... odebrałam karte z NFZ.. i sie zdziwiłam jej wygladem.. tylko imie nazwisko pesel data urodzenia i numer karty na niej jest..
nie wiem czy dam rade nadrobić co się tu działo.. mam nadzieje ze nikt wiecej do szpitala nie trafił i że wszystkie zdrowe
niechciało m isie ale chcialam iść jutro z nową kartą do gina..no cherie i karnitymka wczoraj sie niezle zdziwily bo zamiast coreczek maja synkow !!!!
ze tez chcialo ci sie w taka pogode po rybniku lazic !!
niechciało m isie ale chcialam iść jutro z nową kartą do gina..
ale ona taka dziwna jest ze nie wiem czy aby na pewno ma tak wygladac..
najlepsze jest jak wojsko kończy pracę i wszystko wyjeżdża samochodami na miastoJa z mężem wynajmuje mieszkanie 2 pokojowe 45m2 w dodatku na parterze co jest dla mnie ogromnym plusem i nie powiem mieszkanie jest extra urzadzone swiezo wyremontowane i place tylko 850zł plus prąd. Az sama jestem w szoku bo u nas jest duza konkurencja w cenie ze wzgledu na jednostke wojskowa. jest mnostwo wojskowych z calej polski i oni bardzo potrzebuja tu mieszkan czy kawalerek i ceny u nas sa kosmiczne... takze jestem szczesciara
nasza Lenka też póki co z namiTo super i macie pokoj dla dziecka :-) nasz maly bedzie musial sie z nami gniesc :-)teraz to spoko gorzej jak podrosnie no ale zobaczymy co to bedzie :-)
no cherie i karnitymka wczoraj sie niezle zdziwily bo zamiast coreczek maja synkow !!!!
ze tez chcialo ci sie w taka pogode po rybniku lazic !!